Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 14 Februari 2011

DUIT KERTAS AJAIB!

Salam.. kali ni aku nak tunjukan gambar duit kertas dan wajah manusia? apa yang pelik? ha! dengar macam biasa je kalau nak tahu rupanya macam mana? sila lihat di bawah ini... hehe Ha! apa-apapun pesan aku jangan sambut valentine jom kita sambut maulidur rasul lagi bagus! kan? kan? hehe











P/S=amacam menarik tak? tak sangka kan boleh muat plak wajah dorang kat lukisan dana duit tu? hmm...aku pun nak cuba jugak la... jom kita semua cuba sama!! hahaha (kalau sudi sila la baca sambungan pergembaraan nick irfan siri 11:episod 104)

37 ulasan:

Awanama berkata...

kahkahkahkah..pandai betol

feeza macho berkata...

huhu menarik2 ..nak try gak lahh ! :D

budak ciput berkata...

ade jugak muke y ala2 same tuuu..

huhu

tot tot kecik berkata...

salam..


waah kreatif sgguh..muat2 je muke dorunk lam tu..

pasni nick wt buh gmbr nick sndri ek..bru bukti cane leh wt. . :0

Khairul Onggon berkata...

Memang lawak kekekeke.. Kreatif!

Shima Hishamuddin berkata...

haha nice gile !

::FAIZ:: berkata...

Haha klakar lak tgk

djambu puadovich berkata...

uiii...last kali tu raja siam kot...:P

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..
hehehe...lawak tol la...
Nak buat gak :P

CIKGU NAMAN berkata...

gila punya kreatif..hehe

Rina Rossoneri berkata...

haha Mr Bean tu best

qyqa berkata...

hahahaha
pic last tuh paling lawak tau..
mr bean kan kan kan?????????

- zuriey - berkata...

yg no 2 tu cam datuk k lah

Eliza Sulaiman berkata...

kreatif betul lah,,,

tak terfikir pulak,,,

haha

MR. SYAH berkata...

wah mmg kena betul.. kreatif r..

cik sakdi berkata...

menarik gambar kedua yang orang tu leh posing comel ala2 awek korea. hahahah

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

Wow...Tak terfikir saya boleh wat camtu :) nice. love the mr bean part.

aDfeez berkata...

hahahaha.... ada jugak yg buat cmnie...:P

Wanie Affandi berkata...

kalau ngantok dalam kelas boleh r wat camni..sure hilang ngntok...haha

YanTzAnabella berkata...

kreatiflaa

Unknown berkata...

hahahaha bagus2...nie yang aser nak wat gak nie ....terbaik la

Unknown berkata...

suweeet nye..sgt2 msuk je kan..

Hanis Azla berkata...

menariknya.. kena pulak tu padanannya..

Raji and Yeen berkata...

hahaha buat sendiri ker ni?

NARDtheNERD berkata...

hehehe..
nak try jugak lah..
:))

zaty luvlianncez berkata...

nick..seyeslly

da most creative blogger i've ever seen :)

Anati Soki berkata...

kahahaha.. lawak weyh!! gelak guling2

kiwi berkata...

pndai la dia cri org yg sme muke 2..hehe

. berkata...

lu buat ke bro?

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...masuk pulak tu...lwk betul..
mcm2 idea pelik...kehkehkeh

si para para berkata...

hehe sangat kreatif...
banyak betul ko ada gambar pelik pelik ye nick..
ni mesti banyak dapat sumber ni..hehe

Adlan berkata...

hahahahaa

niniem◕‿◕ berkata...

hahaha..klakar weyh!

sArA berkata...

hahahah boleh pulak gabung g2 kan
try la nick kot2 pehni letak muka nick plak ka kat duit kertas :D

Ann berkata...

mr bean mmg kelakar..hehe

asliner berkata...

khi3..
kelakarlah..=)

dya adriza berkata...

sa syak diorg ni ada bau2 bcg sbb tu muka leh muat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster