Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 14 Februari 2011

DUIT KERTAS AJAIB!

Salam.. kali ni aku nak tunjukan gambar duit kertas dan wajah manusia? apa yang pelik? ha! dengar macam biasa je kalau nak tahu rupanya macam mana? sila lihat di bawah ini... hehe Ha! apa-apapun pesan aku jangan sambut valentine jom kita sambut maulidur rasul lagi bagus! kan? kan? hehe











P/S=amacam menarik tak? tak sangka kan boleh muat plak wajah dorang kat lukisan dana duit tu? hmm...aku pun nak cuba jugak la... jom kita semua cuba sama!! hahaha (kalau sudi sila la baca sambungan pergembaraan nick irfan siri 11:episod 104)

37 ulasan:

cik ayin berkata...

kahkahkahkah..pandai betol

misS FEeza macho ! berkata...

huhu menarik2 ..nak try gak lahh ! :D

ipa faiza~ berkata...

ade jugak muke y ala2 same tuuu..

huhu

tot tot kecik berkata...

salam..


waah kreatif sgguh..muat2 je muke dorunk lam tu..

pasni nick wt buh gmbr nick sndri ek..bru bukti cane leh wt. . :0

wa khairul onggon berkata...

Memang lawak kekekeke.. Kreatif!

Shima Hishamuddin berkata...

haha nice gile !

::FAIZ FARISH:: berkata...

Haha klakar lak tgk

djambu puadovich berkata...

uiii...last kali tu raja siam kot...:P

Cik SHiNJU berkata...

Salam Irfan..
hehehe...lawak tol la...
Nak buat gak :P

n@m@n berkata...

gila punya kreatif..hehe

rossoneri berkata...

haha Mr Bean tu best

qyqa berkata...

hahahaha
pic last tuh paling lawak tau..
mr bean kan kan kan?????????

- zuriey - berkata...

yg no 2 tu cam datuk k lah

Cik Eliza berkata...

kreatif betul lah,,,

tak terfikir pulak,,,

haha

mR.sYaH berkata...

wah mmg kena betul.. kreatif r..

cik sakdi berkata...

menarik gambar kedua yang orang tu leh posing comel ala2 awek korea. hahahah

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

Wow...Tak terfikir saya boleh wat camtu :) nice. love the mr bean part.

ADfeez berkata...

hahahaha.... ada jugak yg buat cmnie...:P

Wanie Affandi berkata...

kalau ngantok dalam kelas boleh r wat camni..sure hilang ngntok...haha

YanTzYanTtiE berkata...

kreatiflaa

nur intan hazirah berkata...

hahahaha bagus2...nie yang aser nak wat gak nie ....terbaik la

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) berkata...

suweeet nye..sgt2 msuk je kan..

Hanis Azla berkata...

menariknya.. kena pulak tu padanannya..

Raji berkata berkata...

hahaha buat sendiri ker ni?

NARDtheNERD berkata...

hehehe..
nak try jugak lah..
:))

zaty luvlianncezzz berkata...

nick..seyeslly

da most creative blogger i've ever seen :)

Anati Soki berkata...

kahahaha.. lawak weyh!! gelak guling2

kiwi berkata...

pndai la dia cri org yg sme muke 2..hehe

khairul hisyam berkata...

lu buat ke bro?

KUREKURE COMEL berkata...

hahaha...masuk pulak tu...lwk betul..
mcm2 idea pelik...kehkehkeh

si para para berkata...

hehe sangat kreatif...
banyak betul ko ada gambar pelik pelik ye nick..
ni mesti banyak dapat sumber ni..hehe

Adlan Solis berkata...

hahahahaa

niniem berkata...

hahaha..klakar weyh!

sAsyA berkata...

hahahah boleh pulak gabung g2 kan
try la nick kot2 pehni letak muka nick plak ka kat duit kertas :D

Ann berkata...

mr bean mmg kelakar..hehe

asliner berkata...

khi3..
kelakarlah..=)

dya adriza berkata...

sa syak diorg ni ada bau2 bcg sbb tu muka leh muat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster