Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 6 September 2010

GAMBAR AJAIB

Salam... ni gambar kawan aku bagi tadi kat e-mail aku ingatkan gambar apa la tadi dia kata gambar magik? aku mula-mula tengok nampak normal jer? apa yang magiknyer sebab nampak muka Albert Eistein ala orang yang pandai matematik kan? kalau tak salah aku?


TAPI!!!



Cuba korang undur ke belakang beberapa langkah cuba tangok jadi muka apa? jadi muka perempuan plak! tak percaya ker? "please try this at home"...


P/S=memang magik kan? hehe

39 ulasan:

faizalnizam berkata...

hahaha.. igtkan apa la tadi bro. tp memang ajaib. dah ready nak raya ke bro?

Shannice berkata...

mcm mana lah tu... hoho

Scha Nazri berkata...

mmg pelikk. meremang bulu roma syazzz. huhu

AngahSayang2314 berkata...

nick org kata pelik tapi benar hehehe

Ren berkata...

wah mmg menjadik la!

terokai seni berkata...

masih tengah cuba berundur ni, space tak cukup la pulak

supergassoline berkata...

ha arhhh lo dr jauh nmpk cm Marilyn Monroe..
hehee cepet pnh post pic neh dlu...
tul2 amaze..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

BETUL LAH... MATA TAK SILAP

hans berkata...

nampak biasa jer
hohoho

P/S : Berkenaan Penarikan Balik Iklan Raya TV3

Awanama berkata...

hahahhahahahhahah lawak

BENA berkata...

saye mahu amik letak kat blog saye bolehhh? heee~

Keretapi berkata...

haahlah! Marilyn Monroe!

orang yang sama?

jeng jeng jeng xD

FyZa berkata...

erk..apa ek..musykil..

NARDtheNERD berkata...

wow...
marilynn monroe...

=))

Cheqna berkata...

creative org yg buat ni :-)

zulkbo berkata...

Tahun lepas beraya di kedah
tahun ini beraya di jengka
puasa sudah zakat pun sudah
beraya kita hindari prasangka

Lupakan sengketa bermaafan
dari hujung rambut ke hujung jari
halalkan kata-kata mana yang termakan
sesama muslim jauhi cakar-mencakari

hans berkata...

hahaha
aku cuba2 dah nampak sikit dah bertukar

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

Fello Ariza berkata...

haha..kool :P

annfrendly berkata...

a'a..
betulah .. macam muke perempuan..
heheheh..

Unknown berkata...

fyzal=x ready pun.. uwaa!!

Unknown berkata...

shanice=no komen! hehe

Unknown berkata...

syaz=kenapa plak?

Unknown berkata...

angah=yup! hehe

Unknown berkata...

janggel=hehehe

Unknown berkata...

cemomoi=hahaha

Unknown berkata...

cepet=eh! cepet pun pnh tgk gak ker?

Unknown berkata...

brutal solo=yup! hehe

Unknown berkata...

hans=ko x berundur ke belakang ker?

Unknown berkata...

amiera=hehehe

Unknown berkata...

ribena=xpe2 ambik jer... :)

Unknown berkata...

kereta api=mngkin?

Unknown berkata...

fyza=try cuba tgk dari jauh....

Unknown berkata...

nard=hehehe btol3...

Unknown berkata...

cheqna=yup! hehe

Unknown berkata...

zulkbo=hehehe pantun plak? hehe

Unknown berkata...

hans=btol kan?

Unknown berkata...

fello=hehehe

Unknown berkata...

ann=magik kan? hehe

si para para berkata...

misai laki tu jadi mulut pempuan tu kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster