Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 14 September 2010

NAK TANYA?

salam.. lama aku tak update? biasalah tengah beraya sakan! jadi cerita hantu aku nanti aku sambung la? haha tadi member datang beraya memang best giler la lama tak jumpa memang kitorang sembang sakan! riuh tadi rumah aku tapi mengejutkan aku semua member aku badan besar berketul-ketul tinggi plak tu! terkejut plak aku! sebab masa sekolah dulu aku paling tinggi dan besar tapi tadi aku plak paling rendah dan kurus! adoi.. cepat betol masa berlalu.. sedih... hmm...tapi kan raya tahun ni memang pelik! sebab kalau tak setiap tahun ada sedara mara aku yang datang walaupun sorang atau dua? tapi tahun ni cuma kawan-kawan aku dengan kawan-kawan kakak aku je yang datang sedara mara? sepupu? semua tak datang! macam berjanji plak? jadi aku boleh simpulkan raya tahun ni memang pelik sikit la.... eh! korang macam mana plak? ramai tak sedara mara datang beraya rumah?


1.sekarang masih cuti sekolah lagi ke? sebab aku tak nampak pun orang pergi sekola tak kira sekolah menengah atau rendah?

2.ha! lagi 1! sapa ada nuff nang? yang dah pernah keluarkan check? kalau kita dapat check nuff? nak tunaikan di Bank mana? dan boleh tak kalau bagi mak atau ayah kita yang tunaikan? atau kita kena pergi sendiri? kalau aku takde akaun bank boleh tak nak tunaikan check tu?

3.eh! kenapa laman web gengblogger tak boleh buka??? sapa tahu??


P/S=yang tu je kot aku nak tanya? nanti kalau aku nak tanya lagi aku update lagi soalan dan cerita hantu aku dalam entry sebelum ni kalau orang minta sambung aku sambung balik... hahaha

18 ulasan:

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

hmmmm sekolah masih cuti...

akak pun tak pernah lagi cash kan cek nuff.... tunggu org lain la bg jawapan..

Ann berkata...

akak pon sama..lom penah cash kan lg......

raya taun ni, alhamdulillah meriah lah...ramai yg dtg

mR.sYaH berkata...

aku plak.. sedara mara jer.. kwn2 xde dtg..

dah dpt check nuffnang.. wah kira duit rayalh tukn..

zulkbo berkata...

salam nick..
mood raya lagi erk?
tak pelah beraya dulu
nanti baru sambung

Sophie Al-yahya berkata...

rumah aku ramai gak tetamu..

menjawab soalan kamu..

1: belum start sekolah sbb aku ade adik yg masih bersekolah.Start hari Isnin ok..

2: Sejujurnya aku tak tahu...huhu..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

raya tahun ni best...

=)

mr.syazwan berkata...

bdk2 masih honey lagi mcm bdk2 UNI..

haha (jgn jeles ye)

nuff?? xleh jwb

dlm account wan pun ada rm2 lbih mampu ke nak cash kan??? huhuhu

sedeh jap...

Shannice berkata...

hi nick..

walaupun bnyk sekolah yg masih cuti, sekolah sy dah mula semalam lah!

gengblogger tu dikatakan ada virus.. hoho.. khabarnya??

NICK IRFAN berkata...

alimaz=oh... thnkz!

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! akak pun x cash lagi ker?

NICK IRFAN berkata...

mr syah=aku malas nk tunaikan cadang nk sruh parent aku jer. boleh ke?

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=yup! mood beraya lagi... hehe

NICK IRFAN berkata...

sphie=thnkz! bru la aku thu skrg..

NICK IRFAN berkata...

gadis kmpung=kenapa plak?

NICK IRFAN berkata...

wan=eh! la...sian ko... oh ptutlah sunyi lagi kt tmpt aku ni...

NICK IRFAN berkata...

shanice=eh! skola awk dh buka ke? eh! gengblogger ade virus???

annfrendly berkata...

adik.. dah cash out nuffnang???

erm.. rindukan kat GB.. lame takleh bukak :(

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! blum lagi kak.. hhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster