Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 6 September 2010

GAMBAR AJAIB

Salam... ni gambar kawan aku bagi tadi kat e-mail aku ingatkan gambar apa la tadi dia kata gambar magik? aku mula-mula tengok nampak normal jer? apa yang magiknyer sebab nampak muka Albert Eistein ala orang yang pandai matematik kan? kalau tak salah aku?


TAPI!!!



Cuba korang undur ke belakang beberapa langkah cuba tangok jadi muka apa? jadi muka perempuan plak! tak percaya ker? "please try this at home"...


P/S=memang magik kan? hehe

39 ulasan:

Fyzal berkata...

hahaha.. igtkan apa la tadi bro. tp memang ajaib. dah ready nak raya ke bro?

Shannice berkata...

mcm mana lah tu... hoho

syAzAnA berkata...

mmg pelikk. meremang bulu roma syazzz. huhu

AngahSayang2314 berkata...

nick org kata pelik tapi benar hehehe

Janggel berkata...

wah mmg menjadik la!

cemomoi berkata...

masih tengah cuba berundur ni, space tak cukup la pulak

cikCEPET berkata...

ha arhhh lo dr jauh nmpk cm Marilyn Monroe..
hehee cepet pnh post pic neh dlu...
tul2 amaze..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

BETUL LAH... MATA TAK SILAP

hans berkata...

nampak biasa jer
hohoho

P/S : Berkenaan Penarikan Balik Iklan Raya TV3

kasihkuamiera berkata...

hahahhahahahhahah lawak

ribena.illina berkata...

saye mahu amik letak kat blog saye bolehhh? heee~

Keretapi berkata...

haahlah! Marilyn Monroe!

orang yang sama?

jeng jeng jeng xD

FyZa berkata...

erk..apa ek..musykil..

NARDtheNERD berkata...

wow...
marilynn monroe...

=))

Cheqna berkata...

creative org yg buat ni :-)

zulkbo berkata...

Tahun lepas beraya di kedah
tahun ini beraya di jengka
puasa sudah zakat pun sudah
beraya kita hindari prasangka

Lupakan sengketa bermaafan
dari hujung rambut ke hujung jari
halalkan kata-kata mana yang termakan
sesama muslim jauhi cakar-mencakari

hans berkata...

hahaha
aku cuba2 dah nampak sikit dah bertukar

P/S : Tips - Tips Bagaimana Mahu Mengelak Daripada Memberi Duit Raya Dalam Jumlah Yang Banyak!

Fello Ariza berkata...

haha..kool :P

annfrendly berkata...

a'a..
betulah .. macam muke perempuan..
heheheh..

NICK IRFAN berkata...

fyzal=x ready pun.. uwaa!!

NICK IRFAN berkata...

shanice=no komen! hehe

NICK IRFAN berkata...

syaz=kenapa plak?

NICK IRFAN berkata...

angah=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=hehehe

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

cepet=eh! cepet pun pnh tgk gak ker?

NICK IRFAN berkata...

brutal solo=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=ko x berundur ke belakang ker?

NICK IRFAN berkata...

amiera=hehehe

NICK IRFAN berkata...

ribena=xpe2 ambik jer... :)

NICK IRFAN berkata...

kereta api=mngkin?

NICK IRFAN berkata...

fyza=try cuba tgk dari jauh....

NICK IRFAN berkata...

nard=hehehe btol3...

NICK IRFAN berkata...

cheqna=yup! hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=hehehe pantun plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=btol kan?

NICK IRFAN berkata...

fello=hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=magik kan? hehe

si para para berkata...

misai laki tu jadi mulut pempuan tu kan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster