Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 5 September 2010

PERANGAI PELIK DI BULAN PUASA "part 2:keluar angin"



Salam... semalam aku cerita pasal kawan aku minum air liur dia kan? eee... memang mengelikan! cis! hahaha kali ni aku nak cerita lagi kenangan masa bulan puasa masa ni aku form 1 aku ada sorang kawan pelik jugak perangai dia ni! tapi taklah pengotor macam semalam ni lebih kepada pelik! memang ajaib! macam ripley believe or not! sama-sama ikuti kisah ni...


Ni cerita kenangan aku masa bulan puasa masa form1 aku ada kawan dia ni suka makan angin bukan melancong! tapi angin korang tau angin kan? bila angin datang sejuk je? kawan aku ni aku bagi nama dia S (bukan nama sebenar)

Ceritanya bermula masa tu angin tengah kuat nak hujan kot? masa waktu rehat aku dengan S lepak kat depan padang sekola bila angin kuat saja selalunya dia akan nganga mulut dia mesti kata "nick aku makan angin ni? tengok ar? berangin jatekak aku tak rasa lapar dah! tak percaya hang cuba try test" bila aku tengok dia buat macam tu

Aku pun jawab balik "woi! hang tak posa ka! mana boleh makan waktu siang!" sebenarnya saja je aku kata macam tu nak bergurau je? hehe sekali S jawab "jangan risau nick aku makan angin ni nanti dia keluaq balik tak percaya hang tengok ni!"

Aku ingat apa la dia nak buat? sekali dia kentut punya la kuat! cis! musibat ops! tak baik maki batal puasa,hehe selepas tu slumber dia kata "tengok! aku makan angin sat ja lepas tu dia akan keluar balik dari berbagai arah ataih dan bawah!"

Aku terkejut jadi aku tanya "kenapa plak ataih dengan bawah plak?" S dengan slumber sekali kata "bawah melalui kentut?' aku "habis ataih kot mana plak??" S kata tengok ni dia berlahak plak! kalau yang tak paham berlahak tu sendawa cis! haha apa lagi aku punya gelak la masa tu memang ajaib betol kawan aku tu! haha

Hmm...tapi yang tu cuma tinggal kenangan je sebab aku cuma kenal dia setahun jer sebab masa aku masuk form2 dia pindah sekolah semalam mimpi dia plak? sebab tu aku ingat balik cerita ni... semenjak dua menjak sebelum raya ni setiap hari boleh dikatakan aku mimpi kawan aku dan cikgu-cikgu yang aku kenal start form1 sampai form 5 tetiba banyak kengan lucu dan manis aku ingat balik....



P/S=hu! pelik tak? bila dia makan angin terus kentut dan sendawa! banyak kali jugak dia buat memang kami 1 kelas kagum dengan kebolehan dia tu... haha kalaulah kawan aku baca blog aku ni aku cuma nak kata "eh! hang buat macam mana? boleh ajar aku tak?" lupa nak tanya sepanjang kenal dengan dia masa tu? hehe

32 ulasan:

mr.syazwan berkata...

lps ni mimpi aku lak

mst ada cite lg besttt nak di ceritakan

hek3

zulkbo berkata...

salam..
ha ha..memang lawak
betul kawan you tu nick
entah dah jadi ustaz ler nih
cuba contact tengok..?

annfrendly berkata...

memang ajaib kawan adik tu..
kelakar pun ada..
hehehe...
boleh pulak makan angin pastu sendawa & kentut..
iskkk...heheheh

Fakhrur Razi berkata berkata...

pergh =.="
hebat btol kebolehan dia
lps nih ak cuba berlatih dpn kipas angin
kot2 dpt wat cmtuh gak
hahaha

mR.sYaH berkata...

hahah.. mcm2 yerk kwn kau yg lucu yerk..

FyZa berkata...

haha mcm2 jenis kwn nick eh..mkn angin la..mnum air ehem2 2 la..keh3..

Lia3003 berkata...

cuma tambah lagi satu, perut dia x masuk angin ke? hehe

penaberkala berkata...

haha, siyesly lawak
nak try b blaja buat la camni

NARDtheNERD berkata...

haha..

lawak la kawan adik tuu..=))

hans berkata...

hahahaha

memang aneh tapi unik

ekekeke

hang cuba lah buat tgok
mana tau jadi
hehehe

P/S : Aku Maluuu

cikCEPET berkata...

ahahaa~
dasat nye dieh...

hmmmmmm~
camat bpuase nick..!!

:))

BLADE EDGE berkata...

huahuahuaaaa!!! hari tu psl air liur, ni psl angin pulak..

hahahaa....hangin btul laa :-D

cemomoi berkata...

kot member hang yang keja kat sunway lagoon tu, yang slalu makan api (dah tukar propesen lebih mencabar)

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

wakakakah!

ieQa sWetLuv berkata...

haha..memang special case member nick tu kih3 ;p

NICK IRFAN berkata...

syazwan=huh! mimpi ko? hehehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=erkkk xphm la komen uncle ni... kwn sy bkn ustaz...

NICK IRFAN berkata...

ann=dia tu terlebih kretif... hehehe

NICK IRFAN berkata...

razi=klu dpn kipas angin? hahahahha

NICK IRFAN berkata...

mr syah=tp smua tinggal kenangan jer...

NICK IRFAN berkata...

fyza=tu la rindu dorg semua...

NICK IRFAN berkata...

lia=eh! entah xpnh tnya plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

pena berkala=nnt nk thu ajaq la aku plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

nard=muka dia pun muka lawak gak... hehe

NICK IRFAN berkata...

hans=erkk.. takut kembung perut plak? hehe

NICK IRFAN berkata...

cepet=tu la mmg ajaib! hege

NICK IRFAN berkata...

blade=nnt ade cte lain plak tunggu jer la...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaaha btol jgk tu...

NICK IRFAN berkata...

nau=hehehe

NICK IRFAN berkata...

ieqa=yup! hehe

farra8979 berkata...

klakar la plak.. hihihi..

NICK IRFAN berkata...

fara=hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster