Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 21 September 2010

AWARD

award ni datangnya dari tukang kata jadi moh ramai-ramai datanglah ke blog dia memang best blog dia ni!!



1 Kalau balik raya, rumah siapa yang anda akan balik?
~nak balik mana dok rumah je la...

2. Juadah apa yang sering dihidangkan pada hari raya pertama anda?
~makanan yang wajib ada pada hari raya..

3. Pakaian anda di pagi raya?
~baju t-shirt jer tahun lepas aku pakai baju melayu tapi tahun ni entahlah tiba-tiba plak nak pakai baju t-shirt plak? hahaha..

4. Anda pergi sembahyang raya tak tahun ni?
~er... er... soalan lainlah...soalan ni susah sikit nak jawab... lalalal

5. Masa salam dan mohon maaf dengan mak ayah,apa yang kamu cakap?
~untuk mak aku "mama nak raya! minta maaf banyak-banyak kalau nick ada buat silap lagi lepas ni raya tahun depan plak nick minta maaf? hehe kalau bapak aku plak "babah nak raya" terus salam dan blah sebab bapak aku serius sikit orangnya..

6. Berapa banyak duit raya yang dapat tahun ni?
~ RM 10 je! uwaaa!! sebab tak ramai sedara mara yang datang...

7. Apa tema baju raya korang tahun ni?
~kitorang 1 family baju warna lain-lain tak ikut tema pun...

8. Apakah perkara yang korang suka masa hari raya?
~entahlah aku pun tak tahu? hmm...dapat tengok anak dara orang kot sebab masa raya semua jadi jelita? hahahhaa

9. Siapa insan yang anda ingin minta maaf sangat? kenapa?
~semua yang mengenali aku sebab aku rasa aku banyak buat salah dengan orang yang kenal aku..



AWARD NI AKU NAK KASI KEPADA (MACAM BIASALAH ORANG YANG KOMEN ENTRY AKU SEBELUM NI)

ieda al habsyi
cemomoi
mr syah
mida busyuk
mama izz
mimiey
ann
zack entry
senandung semalam
ribena ilina
echah mahsuri
kiwi
etomyam
nordin
ezao edogawa


P/S=soray tak dapat letak link sekali biasalah intenet aku terhad nanti aku singgah blog korang ye! hehe

24 ulasan:

echah mashuri berkata...

huhuh...nnti update k..thnks irfan...

Ann berkata...

thanks nickkkkkk:)

Ezao' Edogawa berkata...

salam nick lama tak dgr citerr.
hehehehehhhh........ :)
sihat ke?

نورالجنة berkata...

awak..cmne nk wat box komen pop up camni?? da try ta jadik..:(

penaberkala berkata...

uish, byk la plak award ko bro
rajin sungguh ambil award

si para para berkata...

SELAMAT HARI RAYA NICK!

zulkbo berkata...

salam nick..
alahai sempoinya mintak
maaf kat ayah..tu yang
dapat duit raya RM10
je kut?he he...

NARDtheNERD berkata...

hamboi..semua anak dara jelita?..ahaha~

mizzura berkata...

ada jugak award untu hari raya eh..

MissXYZ a.k.a Abaikan berkata...

irfan akk nk ucap slmt hari raya hehe...

waaaaaaaa ade org bg hadiah tuuuu

NICK IRFAN berkata...

ECHAH=ok! :)

NICK IRFAN berkata...

ann-=ok! :)

NICK IRFAN berkata...

ezao=aku ok je.. ko mcm mne?

NICK IRFAN berkata...

jannah=tunggu kjab...

NICK IRFAN berkata...

pena berkala=dh org kasi ambik je... hehehe

NICK IRFAN berkata...

para=lama x nmpk ko pegi mne?

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=mngkin la kot? hehhehe

NICK IRFAN berkata...

nard=jelita berbaju kebaya... hahahha

NICK IRFAN berkata...

mizura=hehehe sy pun xthu ada org yg kasi...

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=hehhehe thnkz!

kiwi berkata...

eh..bru prasan sy dpt award ni gk..hehe...toche2

NICK IRFAN berkata...

kiwi=yup! awk dpt gak...

annfrendly berkata...

kesiannya adik..
dapat rm10 aje..
sedih :(

NICK IRFAN berkata...

ann=sbb sy dh besar agaknya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster