Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 29 September 2010

HEBATNYA PHOTOSHOP "part 6"

Salam.. kali ni aku nak siar photoshop yang aku jumpa di encik google tadi memang aku kagum betol! korang cuba tengok la sendiri? pergh!!!..




hebat! ada telinga dan mulut plak? ni kira package ni...


erkkk agak menyeramkan la sah aku takkan makan epal lepas ni..



la..kesian dia sanggup selamatkan pasu tu sampaikan terlupa nak selamatkan tangan dia? hehe


alamak! lepas ni aku kena berhati-hati bila nak berus gigi



bestkan kalau muka kita boleh tukar-tukar? ekeke..


P/S=ni baru sikit nanti aku siar lagi ok? hahaha

26 ulasan:

shininghepiness=) berkata...

nick...gelinyer apple tuh....yaks....eh kalo muka boleh tukar2 dah mcm talam dua muka plok...hehe

Lizzie Yasmin berkata...

wow, mmg hebat lar... aku paling suka pasu tue.. nmpak mcm real..

beautiful_rose berkata...

erk,boleh macam tu lak... =p

XYZ berkata...

hehe ifran mcm2 la idea... huhu

sori akk bz sket la skg ni...

NARDtheNERD berkata...

gosok gigi sekali ngan gosok telinga. heheehe~

Unknown berkata...

eee...bahaya sume pic ni!serammmm

amirasyraf berkata...

wow.,.sedapnnya epal tu..nak tempah sekilo boleh tak??nak guna bila ada party halloween.hehe..

n@jwamz berkata...

picca epal tu nampak geli...macam lidah real..eiii......

MR. SYAH berkata...

hahaha.. nmpk cam real jekan.. aku pun nk try gak edit2 menda camni..

kiwi berkata...

jgn..epal best kot..hehe...sila la mkn

Unknown berkata...

shinning=hahaha btol3...

Unknown berkata...

lizzie=yup! btol3... mmg hebat!

Unknown berkata...

Br=yup! boleh ajer... hehe

Unknown berkata...

miss xyz=oh xpe2.. :)

Unknown berkata...

nard=panjang sgt berus dia tu... hahhaa

Unknown berkata...

echah=yup! seram kan?

Unknown berkata...

amirul=ok gak! bila ko nak?

Unknown berkata...

najwan=sama la geli tgk....

Unknown berkata...

mr syah=best klu kita terrer bab2 edit ni...

Unknown berkata...

kiwi=erkkk... tgklah dulu...

terokai seni berkata...

sian, sapa la yang zalim buat cenggitu tu

Unknown berkata...

cemomoi=entahlah... hehe

Misz Nuriz berkata...

hebat betul la photoshop nie
tp kkdg2 ngeri gak tgk gambo2 yg diedit nie.. =)

Unknown berkata...

tiewa=yup! photoshop mmg hebat!

annfrendly berkata...

gambar yg gosok gigi tu dasyatlah.. ngeri tengok.. hebat betol dorang edit gambar kan..

Unknown berkata...

ann=yup! mmg expert giler dorg ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster