Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 4 September 2010

PERANGAI PELIK DI BULAN PUASA "Part 1=air liur"


Salam ni aku nak cerita sikit perangai-perangai pelik kawan aku masa aku sekola dulu terutama bulan puasa!! jom baca ikuti kisah ni....



Aku ada sorang kawan (lelaki) dia ni macam tak betol sikit? haha sory terkutuk ko bai? eh! tapi dia mana kenal aku? sebab kat masa sekola semua orang panggil aku dengan nama yang lain jadi takpe la aku kata ko memang giler babeng punya perangai! saja kutuk hang bai? sebab aku tahu hang tak buka punya blog? haha tak pernah aku jumpa manusia macam hang slumber jer! memang kenangan tak lupa la dengan hang la bai! terbaik wok! hahaha nak tahu kenapa?

Cerita dia macam ni form4 bulan puasa aku dengan kawan aku ni dok dalam kelas kitorang tak turun sebab yela bukan boleh makan pun dok dalam kelas je la? tapi orang lain turun jugak cuma kitorang dua je tak turun atas alasan nak siapkan mathematic,lepas tu member aku ni aku bagi nama K (bukan nama sebenar)

K berkata "nick! hang ushar line tengok! line clear tak wei!" aku "huh! kenapa plak? hang nak buat apa? nak tiru jawapan aku? nah la ambik tiru ja takdak sapa tengok aih" K "bukanlah! tolong ushar line sat wei!"

aku pergi ke pintu dan toleh kat dia balik "huh! hang nak buat apa?
tak paham aku terang sikit bai?" K "maksud aku tutup pintu sat? ada benda aku nak buat ni?"aku "huh! ni sah hang nak nak ajak aku ponteng puasa ka? wei! gila hang! ingat ni bulan puasa!" K "syhh.. kalau telan ayaq liyuq tak batal posa kan?" aku "rasanya tak batai kot kenapa?"

Dengan slumber badak dia ambik botol air dalam beg terus minum!!! ha!! aku terus menjerit "woi! mangkak! gila hang! agak-agaklah! minum masa bulan posa! hang tak posa ka! aku blah dulu aku tak mau bersubahat! kurang pahala aku?"

Member aku tahan aku nak keluar dia kata "woi! nick! ni bukan ayaq masak la!" aku "habis takkan ayaq zam-zam plak? nama saja ayaq minum masa siang batal posa la mangkuk!" K "hish! ni bukan ayaq zam-zam la! ni ayaq liur aku la! aku ludah semalam tiga hari juga aku simpan bawah katil aku? jadi aku minum la sebab kan telan ayaq liyuq tak batal posa kan?"

Aku "Ya Allah apa la bodo kedengoi sangat sangat kawan aku ni? ni mahzab mana hang belajaq ni! ayaq liyuq hang banyak ni gila pengotoq!! hang bukan kawan aku! aku blah dulu" K "wei! rilex la nick! hang jangan bagitahu sapa plak? tapi kalau hang nak aku boleh buat lagi 1 botol?"

Aku terus blah tinggalkan dia sorang-sorang sempat jugak aku toleh belakang dengan slumber je muka dia dok teguk air botol yang penuh air liur dia! cis! giler babeng betol! tapi ni cerita masa aku form4 tahun 2006 aku tak pernah cerita kat member aku yang lain sebab tak baik aib kan kawan plak? tapi bila bulan puasa ni tetiba plak aku teringat pasal dia mimpi dia plak semalam? haha sebab tu aku cerita tu (tapi sama ada betol atau tidak dia minum air luir dia aku tak tahu sebab takkan aku nak check plak? dia yang kata tu air liur dia)

Tapi kenangan je semua ni sebab bila masuk form5 dia dah pindah memang kenangan tak boleh lupa! ni cerita betol! memang aku rasa kawan aku tu sawan agaknya? haha apa korang rasa bila aku cerita macam ni? kalau korang nak termuntah aku apatah lagi depan mata tu!!! apa-apapun pesan aku puasa jangan tak puasa buat kaum lelaki semua! perempuan takpe dorang ada sebab...


P/S=kalau kawan aku tu baca blog aku ni? maaflah aku cerita kat blog aku pasal cerita hang ni tapi aku nak tanya "sekarang hang masih buat lagi tak macam ni? atau hang buka bisnes jual ayaq liyuq plak" hahahha

23 ulasan:

hans berkata...

kalau betul tu air liyoq dia
haih
memang dia pengotoq
geli lah aku baca entry nih
hahahahaha

P/S : Jom Makan 'SAQ'

FyZa berkata...

haha x senonoh tul..ntah2 air masak kot..tp saja ckp kat nick air liuq dia..keh3..

BLADE EDGE berkata...

SALAM...

WOIII...GELI TEKAK SIOT BACA CITER NI...

SANGGUP PULAK DIA BUAT GITU...EEEI...

mR.sYaH berkata...

wei.. geli betul aku.. yeke.. air liur.. ish2.. tp mmg peliklah.. tulah manusia ni ada mcm2 ragam..

cemomoi berkata...

sibaik aku takde kawan cenggitu

hans berkata...

meh komen kejap pasal iklan raya tv3 yang baru nih

P/S : Iklan Raya Aidilfitri TV3 Tahun Nih Macam Ada Tak Kena! Ini Bukan Hari Natal....

asliner berkata...

sengetnye itu orang..
erm..mngkin dye dan insaf..amin

✿ismi:Nauratul Nadiah✿ berkata...

sumpah lawakkk!!
HAHA..
bebal btul dy tu..kui3

NARDtheNERD berkata...

geli la dikkk...
hahaha~

Ezao' Edogawa berkata...

pengotoq nya ...
naik loya aku baca citer ko ni ...
errr... geli ...

annfrendly berkata...

ayoyooo..
awatlah kawan adik lagu tu..

isk.. harap tahun ni dia
tak buat macamtu lagi noo..

NICK IRFAN berkata...

hans=aku x pasti plak sbb aku x check? hehe

NICK IRFAN berkata...

fyza=mngkin la kot? hehe

NICK IRFAN berkata...

blade=tu la pasal pengotor tahap gaban!

NICK IRFAN berkata...

mr syah=aku xpasti dia yg kata...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=hahaha

NICK IRFAN berkata...

hans=kjab2...

NICK IRFAN berkata...

asliner=yup! mmg btol! haha

NICK IRFAN berkata...

naratul nadiah=hahaha thnkz! :)

NICK IRFAN berkata...

nard=sy lagilah geli depan mata tu...

NICK IRFAN berkata...

ezao=hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann=tu la pasal kak? rasanya di sawan la...

brat2104 berkata...

ko tgk air tu pekat ke cair? kalau pekat berbuih2, ye tu air liur tapi kalau cair.. tu air masak tu.. dia saja nak buat ko trauma

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster