Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 21 September 2010

TUMPANG TANYA SILALAH JAWAB TAU?

Salam... aku ada pergi blogworking tadi aku terdengar jugak cerita heboh pasal malware menyerang! risau gak aku ni jadi aku nak tanya..


1.Blog aku ni ada malware tak kalau ada tolong bagi tahu? dan bagitahulah jugak apa yang aku perlu buat untuk buang malware tu?

2.blog aku ni berat tak korang nak loading? kalau berat sila bagitahu aku nak buang apa untuk bagi ringan balik?

3.mana nak cari software untuk mendetect malware ni? ada url tak?

4.korang ada dengar tak pasal ada blogger indonesia menyerang blog di malaysia? kalau korang nak tahu lebih lanjut sila klik blog blade edge,aku ke ni dan asmidar

5.apesal gengblogger sampai sekarang tak boleh buka-buka lagi?? dah berbulu aku tunggu ni dah la gengblogger website favourite aku...


P/S=harap2 blog kita semua takde apa-apa.. amin... risau jugak aku ni sebab kebanyakan pengunjung blog aku dari indonesia...

34 ulasan:

Ieda Al-Habsyi berkata...

blog ko ok, takde virus tu, loading pon ok,tak lambat :)

cemomoi berkata...

stakat ni ok ok aje, tiada sebarang mahluk asing dikesan

heee aku pon tak paham ngat malware tu

mR.sYaH berkata...

aku buka blog kau ok je nick.. tp semalam ishma kata blog aku ada malware sbb tu dia xleh bukak.. aku pun xphm dgn malware ni..

m!da BucHuxX berkata...

amin..
jgn la aper2..
aku syg blog aku

mama_izz berkata...

http://www.innity.com/announcement/

MiMiEy :) berkata...

okey aja bang.
hehe.
loading laju, blog cantik :)

Ann berkata...

blog nick ok je....leh je bukak......

ermmmmm kt akupenglipurlara ada bgtaw cmne nk solve psl malware ni

ZACK ENTRY berkata...

kes malware ni adalah malware yang menyerang blog yang memasang iklan innity..jadi, blog yang memasang iklan innity akan kene malware ni..

bagi kita yang tak ada kene innity ni pun boleh kene juga..macamana? ia berjangkit dari link mereka yang ada malware di dalam blog..

contoh paling senang ialah link blog dalam bloglist..



nak cerita lagi panjang boleh singgah blog ZACK ENTRY yang tak seberapa ni

harap blog ini dapat menjawap segala persoalan



mengenai loading..ok je kot..

senandung semalam berkata...

blog awk ok je..
cepat je loading nye...
tp smlm mse nak bukak blog awk ade malware,tp hari ni da xde..

ribena.illina berkata...

bena pon risau. adakah blog bena ni kene malware ke x. aduhh~

echah mashuri berkata...

blog echah kna srg mlwre gk..dh buang ads sume...hope ok la...
blog nick dh berehhh jah!

kiwi berkata...

x berat pn msuk blog ni..ok je...oh..cmne nk thu ad virus ke x..

etomyam berkata...

Bereh..blog ni suci dari segala bentuk virus

Ezao' Edogawa berkata...

blog kau okey je nick. tak ada unsur yang aneh pun.. hehe

Nordin berkata...

blog sapa yg byk sgt iklan tu, blog tu la yg paling berisiko diserang malware..

nasib bek blog ni selamat..

NICK IRFAN berkata...

ieda=thnkz! lega rasanya...

NICK IRFAN berkata...

cemomoi=thnkz lega...

NICK IRFAN berkata...

mr syah=aku pun xphm tp yg aku dgr klu malware serang mmg xleh buka blog..

NICK IRFAN berkata...

mida=tu la minta di jauhkan la...

NICK IRFAN berkata...

mama izz=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

mimiey=abang?? hehehhe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz! lega...

NICK IRFAN berkata...

zack=kjab aku terjah blog ko...

NICK IRFAN berkata...

SS=eh! blog sy pun kena serang malware ke? alamak!

NICK IRFAN berkata...

ribena=kjab sy msuk blog awk yer...

NICK IRFAN berkata...

echah=eh! blog echah pun kena gak? ape2pun smoga semua kembali seperti sedia kala...

NICK IRFAN berkata...

kiwi=entahlah klu xleh msuk kena virus la tu...

NICK IRFAN berkata...

etomyam=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

ezao=hahaha

NICK IRFAN berkata...

nordin=oh... patutlah...

annfrendly berkata...

akak bukak blog adik ok aje.. tak berat @ Barat pun..
hehehe..

a'a.. frustlah akak..
takleh bukak GB...
hah.. hackers dari indo ke..
isk.. menakotkan

annfrendly berkata...

isk.. takutlah adik.. akak baru aje bukak link yg adik letak tu

NICK IRFAN berkata...

ann=x berat ke? lega...

NICK IRFAN berkata...

ann=tu la pasal indon mmg jahat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster