Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 1 Januari 2013

NICK IRFAN HIDUP KEMBALI!

Salam...hahaha hidup kembali plak tajuk blog aku kali ni? eh! bukan bermaksud dulu aku dah mati? haish.... aku masih sihat walafiat je sepanjang setahun lebih aku tak aktif blog ni? (sebab ada aku terbaca ulasan yang orang komen kata "owner blog ni dah mati ke sebab tak aktif pun blog dia?" perghh!! agak-agak2 la der? aku masih hidup lagi slumber je kata dh mati? sabor je la) aku seriusly memang dah malas nk update blog ni rasa macam nak bagi mati terus je blog ni...


Tetapi sebab seorang perempuan yang memujuk aku suruh aktif blog ni jadi aku aktif semula? ops!! hahaha tak adalah mana ada sebab perempuan pun sebenarnya dalam masa setahun lebih aku tak buka blog?? tetiba plak NUFF NANG bagi cek RM*** **!!!! OMG! padahal aku tak update pun blog? bila dah dapat cek dari Nuff Nang tetiba plak rasa macam blog memanggil-manggil je suruh aktif balik? huhu jadi aku pun ambik keputusan walaupun memang malas giler babeng nak buka blog nak aktif macam dulu tetapi dah dapat plak duit kan? hmm... apa lagi tetiba plak jadi rajin? hahaha (betol orang kata duit tu memang boleh bagi semangat buat orang-orang yang malas?)


Insyaallah start 2013 aku akan aktif balik blog ni!!! suprise!!!! suke tak? suke tak? hahaha konon-konon macam ada peminat la plak? phuih! perasan la plak? muahahaa!!! hmm.. tapi disebabkan aku ambik keputusan nak aktif blog jadi aku terpaksa lepaskan bini no 2 aku iaitu Facebook sebab bini no 1 Blog? bukan apa susah la nak aktif dua-dua jadi aku ambik keputusan aktif blog balik facebook aku ceraikan dulu insyaallah tahun depan aku rujuk balik tu pun kalau facebook still masih ada lagi la...



Jadi tahun 2013 ni aku AKTIF SEMULA BLOG!!!! hahaha semangat nih!!!!



P/S=erk.. erkk.. bila nak aktif balik blog ni tak tahu plak benda apa nak cerita? dah lama tak menulis ni... hmm...tapi takpe takde idea nak tulis entry ke nanti aku bantai je tulis je apa aku mimpi setiap hari sebab sebelum ni apa aku mimpi aku tulis kat facebook hehehe

12 ulasan:

nabila biela berkata...

wahh..bestnye da aktif balik...da lame dh tguuu...hihi

NICK IRFAN berkata...

thnkz dtg... sy pun bru2 nk belajar balik nk.. nak adjust chatbox pun x reti ni? adoiyai..

Janggel / Rain berkata...

Hoyehhhhh akhirnya setelah sekian lama!

Awan Biru berkata...

Lamanya ko menghilang. Dah aktif ni, rajin-rajinlah update ya.

Wanie Affandi berkata...

yeay!!!!!!!!!!! lama tgu! =( ghindu lak tetiba.. hahaha..

Zulkbo zulkboCom berkata...

salam Nick..
wahh..lamanya bercuti..?
selamat kembali ke dunia
blog :)

nabila biela berkata...

hihi..dh lme follow blog awk ni..besttt^^

NICK IRFAN berkata...

Janggel hehehe ko ingat aku lagi bro.. hehe thnkz

NICK IRFAN berkata...

awan biru -layan facebook bro skrg malas nak layan facebook beralih ke blog plak

NICK IRFAN berkata...

wanie=rindu sy ke? oh! terharunya... hehe

NICK IRFAN berkata...

zulkbro-hehhee insyaallah akan aktif balik blog... :)

NICK IRFAN berkata...

nabila- hehehe thnkz yer! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster