Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Ahad, 27 Januari 2013

KUCING GENIUS

salam..intenet aku dah ok balik dan normal jadi mula nak update blog balik tapi still tak ada idea nak menulis aku letak video je la... layan...



P/S=cekap mata kucing ni? hehehe dan apa-apapun kucing ni memang cute!!! hahaha

11 ulasan:

Shafiqah Omar berkata...

COMELNYA YA ALLAH

sabella mohamad berkata...

mujur tak tercabut aje mata tu . hee . comel !

i'm shin... i'm inesen berkata...

kuceng garong!

Miss A berkata...

auwww, that's cute <3

Cik Yaya berkata...

kucing itu sangat comel...heeee =D

hana hadi berkata...

wow. mata kucing tu boleh nampak kat dalam kot.hehe best a kucing cmni. bleh main cmtu

Janggel / Rain berkata...

Meowwwww!

asliner berkata...

bijaknye kucing nie..
silap mata 1 dan kedua tak ambik port pun loceng kecik tue dekat cawan mana. tapi bila tibe silap mata ketiga,tengok2 dan dapat teka dengan betul kat mana loceng tue kat mana. kira saya bijak macam kucinglah kan..haha

ct cheery berkata...

haha..tetap cute dimata saya

TINTA GERIMIS berkata...

pengsan sekejap tgk miaw2 ni.. =..=

zEri sAfEerA berkata...

haha ade bunyi kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster