Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 3 Januari 2013

BLOGGER BARU DAN BLOGGER LAMA

Salam... bila aku start berblogging balik setelah setahun setengah aku berhenti blogger sebab layan facebook sekarang dah bosan menghadap facebook layan blog balik,tapi bila start jadi blogger ni aku tengok kebanyakan blogger baru la sekarang walaupun hanya setahun aku tinggal dunia blog nampaknya banyak blogger baru sekarang tetiba rindu blogger-blogger yang lama-lama yang selalu berkunjung ke blog aku? huhu



hmmm....kebanyakan yang selalu berkunjung ke blog aku dan aku pun suka berkunjung blog dorang sekarang dah tak ada dah aku check tadi list blog yang sebelah kiri blog aku ni? nampak tak? blog-blog yang aku selalu berkunjung la dulu ada 30 lebih list tapi sekarang tinggal 10 dah sebab aku dah buang 20 yang lain sebab kebanyakan semua tak update blog ada jugak yang blog dah tak ada sebab bila klik "blog not found?" memang agak menyedihkan rindu dorang semua!!! 


Tapi walaupun agak sedih tadi start 1.1.2013 aku aktif balik blog dan aku mula balik la rutin harian jadi blogger dulu iaitu kena blogworking!!! hehe tapi masa blogworking banyak blogger baru la sekarang blogger lama mana pergi aku tak tahu plak? apa-apapun kepada blogger-blogger yang baru ni salam perkenalan dari aku!!!! nice to meet you all ya!!! ha! selalulah singgah blog aku yang tak seberapa,follow la sekali dan jangan lupa komen la jugak ok eh! jangan risau nanti aku akan buat jugak kat blog korang!!! hehe


P/S=tak tahu nak tulis apa dah lagi? tu la pasal dah setahun tak menulis blog idea pun susah nak datang.... hmm... (harap keputusan aku untuk aktif semula blog ni berbaloi la huhu)

23 ulasan:

shazrina berkata...

hahaha boleh gitewww ..klaka laa, sedih pon ade gak crite die ni ..papepon, aku tunggu next entry kamoooo .. :)

Miss A berkata...

Omggg, perasaan awak sama dengan saya lah! saya pun rindu dengan blogger lama yang selalu datang and comment my blog T.T

happy new year, awak :)

Zulkbo zulkboCom berkata...

salam..
ermm..tak rindu kat
AnnFrendly's Blog ke..?
kemana la menghilangnya dia kan?

Leni Fitria berkata...

hello, salam kenal e....

:: noremy bte rahmat :: berkata...

sama...
dah setahun lebih tinggalkan dunia blog nie..
ni br ada feel nak blogwalking balik..
pa pe pun,welcome back =)

i'm shin... i'm inesen berkata...

chaiyok! chaiyokk!!

mama_saly berkata...

salam kenal nick irfan..

tq sudi follow blog akak.akak blogger bru jg tau br je sthun lebih..>,<
apapn slmt kmbali kdunia blgger.:)

s h a berkata...

Sha pon brenti blogging setahun lebih.Start blk memang ramai rakan seperjuangan dah x aktif.

Izzah berkata...

Assalam...salam perkenalan...

DRC berkata...

:)

Nick Irfan berkata...

shaz-aik? mcm2 emosi ke ada? hehehe apa2pun thnkz ye...

Nick Irfan berkata...

miss a-tu la smua org2 baru dh skrg...

Nick Irfan berkata...

zul-bru teringat mana dia skrg kak ann blog dia pun sy dh lupa?

Nick Irfan berkata...

leni-salam kenal

Nick Irfan berkata...

noremy dh lama tinggal hrp2 ada idea lagi..

Nick Irfan berkata...

shin-hehehe

Nick Irfan berkata...

mama-salam kenal kak.... :)

Nick Irfan berkata...

sha-awk pun sama? skrg byk dh berubah muka2 baru byk skrg

Nick Irfan berkata...

izzah-slm kenal

Nick Irfan berkata...

drc :)

♥Fitnunnisak♥ berkata...

sama la.. ramai dh x active. dlm list kt blog aku pon boleh kira bpe kerat je yg aktive. smpai aku contact kwn2 mitak update blog masing2..haha

Janggel / Rain berkata...

Zaman dah berubah... Hehehe teruskan berbelog ya 😁

BLADE H berkata...

salam bro!

walcome back! lame giler dah tggu nie :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster