Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 8 Januari 2013

KERANAMU VPN

 Salam.. lama jugak aku menghilang ni semua gara-gara VPN la!!! huhu dulu aku pakai VPN memang intenet laju giler babeng punya unlimited la katakan.... perghh!! syok hari-hari download movie TETAPI!!!


gara-gara VPN aku dah tamat tempoh cadang nak renew akaun tetapi owner dia mana pergi aku pun tak tahu? jadi tak boleh la nak update VPN aku jadi nak update blog pun terhad la sekarang? huhu


P/S=hmm... nampaknya lepas ni kena cari VPN yang baru la plak? adoiyai... dah 5 VPN aku daftar semua ok tapi masalah dorg tak tipu pun tapi masalahnya bila nak renew akaun je owner hilang? huhu




1 ulasan:

shazrina berkata...

ape VPN tu ..aku ni bute internet sket .. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster