Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 2 Januari 2013

FILEM-FILEM MENARIK 2013




Kali ni aku nak update pasal filem hollywood la plak? hehe tengok kat youtube tahun 2013 ni banyak filem menarik akan ditayangkan antaranya ialah.....






 
 PROTOTYPE
  

 
 HANSEL AND GRETEL:WHICH HUNTER



 WARM BODIES


 
 IRON MAN 3


 
 AFTER EARTH



 MAN OF STEEL



 WORLD WAR Z



 HAUNTED HOUSE



 PACIFIC RIM



 OZ THE GREAT AND POWERFUL



 G.I JOE 2



 OBLIVION


 
 DARK SKIES



 JACK AND GIANT SLAYER



THE MORTAL INSTRUMENTS:CITY OF BONES

SCARY MOVIE 5


 
 STAR TREK INTO DARKNESS 



 THE SMURF 2


P/S=ada banyak lagi filem-filem 2013 yang menarik tapi tak larat aku nak search lagi sampai setakat ni je la kot? kalau korang semua movie yang mana ye? hehehe













2 ulasan:

asliner berkata...

banyak filem aksi tue..
terbaik..!

BLADE H berkata...

fuhh! terbaik!

mcm nk kene tgk smua nie...hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster