Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 2 Januari 2013

MATLUFTI VS ANWAR HADI



Macam biasa video entry lagi la aku letak sebab idea takde lagi nak tulis entry bergambar ni? huhu



Tadi aku saja jalan-jalan tengok pasal vlogger ni tetiba terjumpa 2 orang vlogger terhebat!!! hehe ni gelaran yang aku bagi la kat dorang sebab dorang berdua ni hebat dlm bervlogger bila bercakap je,banyak isi-isi yang disampaikan menarik tapi kali dua-dua orang ni bergabung plak!! apa jadi agaknya? huru hara? biasa-biasa? atau entahlah.. korang tengok la sendiri...

Tapi bagi aku ok la dorang berdua bergabung buat vlogger ni sebab dua-dua pun hebat dalam bercakap tapi bila dua-dua bergabung untuk first time ni macam ringkas sangat la plak? walaupun best la jugak tapi harap-harap lepas ni buat yang lagi panjang sikit jalan cerita dia ye bro nuar dgn bro lutfi.... apa-apapun korang the best la!!!!!!



P/S=aku dulu pun bercita-cita nak jadi vlogger jugak bila tengok ramai orang buat vlogger ni? mesti senang je aku pun test jugak la bukalah webcam? konon-konon nak bercakap la sekali tiba-tiba terus blur hasilnya aku tengok webcam? webcam tengok aku? hahahaha rupanya bukan senang nak vlogger ni nak cakap depan camera walaupun tengok orang buat macam senang,tetapi bila try sendiri korang tahu la bukan sesuatu yang mudah nak-nak plak orang yang pendiam macam aku ni lagilah blur!! tapi kalau bab menulis aku pass la? hahaha (bilalah korang nak bergabung ramai-ramai buat filem terus ke? ambik aiman azlan,shahrincool,maccaboy,kyopaganda dgn vlogger yang lain lagi sebab semua ada idea power-power try gabungkan idea korang semua mesti lagi gempak!!!)

4 ulasan:

AmySyahiera Malik berkata...

wahh ! tak pernah layan vlogger even tahu ape tu . hehe :D

KorN berkata...

memang terbaik lah dorang... pasti jer buat aku tersengih telatah diorang.. yg penting isi yg diorang nak sampaikan tu...

hnahdy berkata...

diorang mmg best..

MR. SYAH berkata...

serius lamagile xlepak blog ni.. dorg mmg terbaik.. aku pun berharap dpt tgk filem klu dorg buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster