Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 10 Januari 2013

GAMBAR MENARIK 2013 "part 2"

Salam.. tak ada idea nak menulis atau cari video yang menarik kat youtube jadi aku letak gambar je la? apa-apapun semoga terhibur!!!


Perghh! aku takleh nak bayangkan kalau la gergaji tu hidup? apa-apapun harap gergaji tu rosak la...


aku ingatkan landak tadi? rupanya percikan air rupanya? hehe


La...aku ingatkan ayam rupanya kek ke? sapa yang buat ni memang hebat macam real rupa ayam bila tengok sekali imbas...


Aku ingatkan janggut laki ni ke punya panjang macam tu? rupanya.... korang cer tengok la betol-betol.. hehe


Mak ai!! tu dia aih! punya banyak tisu tandas dalam toilet? dia ni berak berapa kali sehari ni....


Perempuan ni macam berbadan ayam? hehe


Gajah ni nak menyamar jadi harimau la konon-konon? Miahahaha!!!


 
eh! planta ni muka ada senyum la..


Perghh! ganas betol perempuan ni kejutkan anak dia bangun... hahaha


P/S=nampaknya sampai setakat ni je la kot gambar menarik untuk hari ni tapi nanti aku letak lagi? hehehe

10 ulasan:

sewa kereta murah bandung berkata...

Sape-sape nak gi Bandung atau Jakarta dan nak sewa kereta, sila Hubungi : +62-61-70-6255 / +62-8211-730-8555 sembarang Pertanyaan dan Tempahan sila email : auliamitrawisata@gmail.com

Turun Bandung senang bersama kami.

JOM LEPAK KE BANDUNG !!!

ct cheery berkata...

pix pom berbdan ayam tu klakar..hahaha

KorN berkata...

okei yg rimau gajah pkai topeng rimau siap ade belang tu mmg klakar.. ahaha

asliner berkata...

cantik gile percikan air die..
pict no 4, dengan 2x tengok tanpa tumbesaran saya dah tahu dpn tue ade pompuan haha

hana hadi berkata...

mmg menarik.. hana ingat percikan air tu. burung merak..hehehe skali pantang mcm janggut rupanya perempuan

Cik Yaya berkata...

haha mcm tu pun ade ye..yg paling xthan tu kek ayam??erkk per rase tu..huuuu

Zahra berkata...

Planta tu mesti real tu
kan. BTW nice ^_^

shazrina berkata...

seme gamba aku suke ..kreatif gile ..

sabella mohamad berkata...

adoi kek rupa ayam tu memang menggelikan la . tadak selera nak makan . err

zEri sAfEerA berkata...

no 2. smart :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster