Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 5 Januari 2013

GAMBAR MENARIK 2013

Salam.. haish... kadang-kadang OK intenet aku ni kadang-kadang KO? adoiyai... masalah-masalah semalam lembab giler babeng hari ni ok plak normal balik? jadi sebab intenet dah normal semula aku nak update blog balik kali ni aku letak gambar je la kot? hehehe LAYAN.....



Tengok muka baby ni umpama dia kata "apa tengok? kalau berani ambik kek aku ni aku cucuk kang? hahaha"


aku dulu masa kecik cukup takut naik tangga karen sebab takut jadi macam ni la kena sedut? hahaha


aku tengok gambar ni aku tetiba agak confius? macam mana gambar ni di ambil??? camera dia posisi kat mana ye? hmm...


macam sama je aku tengok? hahahaha


gambar ni aku terpikir jugak apa motif letak kerusi depan jamban tu? nak suruh orang tolong tengok ke? hahaha


Tu dia kat tangan ada 2 gelas still tak cukup dalam poket pun ada buat spare? hahaha


Mak ai! sampai macam tu sekali gajah tu nak ambik kacang? hahaha


ni aku confrim lelaki yang gila game macam aku ni? mesti kalau nak kunci rumah mesti terasa macam pegang sniper? hehe


 aku cukup suka kalau jumpa kucing yang bulu dia gebu memang aku akan buat macam ni letak muka kat badan dia... ha! sedap je empuk tu...



P/S=cukup sampai kat sini je gambar menarik 2013 yang aku jumpa? walaupun banyak lagi tapi nanti la aku upload kalau ada masa nanti... hehe harap korang semua enjoy tengok gambar-gambar ni ok!!!


7 ulasan:

Hans berkata...

gambar kerusi depan mangkuk tandas tu
agak2 tu nak suruh orang yang tunggu turn tu duduk situ kut
hahahaha

Ipah Legend berkata...

gambar yg cermin tu mcm tak logik ar.. haha

hnahdy berkata...

haha best.. kat mana ek kamera tu letak.huhu. sabar je lah kucing tu

Eedi Aziz berkata...

awesome...

shazrina berkata...

aku klik like ye ...mane butang like nyee ....

Miss A berkata...

auwww, comell lah kucing! kita ni dah lah die hard fan cats! ewahh! <3

BW here :)

zEri sAfEerA berkata...

hahahaha ulasan kerusi dpan jamban 2 dah ckup lawak dah. bc komen hans, gelak lagi skali. hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster