Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 14 Januari 2013

GAMBAR MENARIK 2013 "part 3"

Salam.. hahaha macam biasa aku letak gambar je la... malas plak nak menulis panjang-panjang tak ada benda nak cerita pun tahun 2013 ni jadi aku letak gambar je untuk tontonan semua! semoga terhibur...


tu dia baik punya dia joget! hahaha


aku percaya semua orang macam ni betol tak??? mengaku cepat! haha sebab aku pun macam ni rumah sendiri ikut suka je nak buat apa tapi rumah orang kena duduk sopan la...


kasut ni bagi free pun aku tak nak? sakit tu doh!!! kalau berjalan ok lagi kalau berlari??? Pergh!! pikir la sendiri.. haha


kedutan di sofa dia macam muka orang la? hmm...


sapa punya laptop cepat panas eloklah mencuba memang berkesan!!! sebab aku dah pernah cuba... hahaha


 
erk... macam pelik je tengok... hehe


sapa pernah main game ni? aku dulu masa zaman sekolah rendah selalu main game ni memang tak pernah menang punya... hehe


Mak ai! besau betol pendrive dia... hahaha


Kesian beruang ni ada buah depan pun tak boleh nak makan? ish2... hehe


Perghh! smart la moto Iron Man ni....



P/S=hmm...nampaknyan itu je la gambar yang menarik setakat ni? nanti aku letak lagi... hehehe

10 ulasan:

Nick Irfan berkata...

sapa komen td terpadam plak... sory2.

Janggel / Rain berkata...

Part selipar deroyan tu memang best weh.. kompom koma kalao pakai hahaha

ct cheery berkata...

paling menarik hati aku adalah..sejukkan laptop..rasa cm nak try lak..hahaha

Cik Yaya berkata...

slipar tu nmpk menrik..hehe

- zuriey - berkata...

ada yg lawak ada yang menakutkan
http://misszucollection.blogspot.com

TINTA GERIMIS berkata...

salam..
superb pic yg num due tu..
kat umah org len duk mcm 'pijak smut pun xmati'.

sabella mohamad berkata...

adui selipe durian tu . tak menahan nengoknye ! hahah XD

Miss A berkata...

haha, terbaiklah pic yang Minesgame tu! dulu pun saya pernah main kot, and damnn selalu kalah jugak! haha :P

hana hadi berkata...

yg game tu.. main cmna sebenarnya.. pakai tekan je..

Hans berkata...

kasut durian tu menarik
hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster