Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Selasa, 1 Januari 2013

1 GITAR 5 ORANG



salam ni first entry aku hehehe sekali entry pasal video daa... 


hahaha bukan apa tadi sementara cari idea nak update kat blog nijalan-jalan kat youtube tetiba jumpa video ni aku pun tertarik memang kretif la 1 gitar pulun sampai 5 orang!!! memang save bujet la kalau macam ni... terbaik punya... aku pun pernah buat dengan kawan-kawan konon-konon nak lawan la dorang buat macam ni? tapi kitorang pakai 1 gitar 7 orang!! lagi hebat tau!!! ha! nak tahu lagu apa kitorang main???

lagu apanyer baru nak test dah PUTUS TERUS TALI GITAR AKU TU!! huhu selamat la gitar murah aku punya tu rm60 je sekarang tali pun dah putus lagu apa pun tak jadi? tapi takpe sekurangnya kitorang mencuba jugak..



P/S=moral of this story apa-apa pun don't try this at home accept you are really pro! because if you amateur you can damage it hahaha (betol ke english aku ni? ke "Oh My english!!")


3 ulasan:

Janggel / Rain berkata...

Aku x pndai main gitar. Eh jap hantu2 ko idop lagi x? (Hantu mati ke??? Apa punya soklan xda kena mngena)

Zulkbo zulkboCom berkata...

salam..
saya suka tengok orang yang pandai main gitar..teringin juga nak main..he he

hnahdy berkata...

suka... suara diorang pun best :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster