Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 3 Januari 2013

ISH! BROADBAND NI!!!!!!

salam... hari ni memang tak ada mood aku nak berblog buat seketika? sebabnya broadband aku celcom! buat hal plak? memang broadband aku ni !@#$%^&;!!!!!! grrr... gr....sekarang aku pakai broadband kakak aku update blog ni pun pakai laptop dia jugak dia punya broadband ok aku punya ni masalah plak!!!  hmm...jadi nak blogworking atau  jalan-jalan blog orang tak boleh la sebab kakak aku pun ada kerja? jadi aku pinjam kejab je... adoi.. malang betol nasib... 






buat masa ni mood aku tak stabil laptop aku pun dah tercabut keyboard "ENTER" mouse pun pecah tapi selamat mouse tu dapat free kalau mouse mahal rugi la... ni geram punya pasal tadi? (muka aku lebih kurang macam dalam gambar ni la nasib baik tak bertukar hijau)

mana tak berbulu jangan kata nak buka blog aku nak buka browser pun tak boleh!!!!!! aku klik mozila dgn google chrome dia kaler putih je sambil tunggu aku main game angry bird kejab lepas tu tengok balik mozila dengan google chrome macam biasa google pun tak keluar jugak?? apa celop!!!! arghh!!!apa pnya sial intenet aku hari ni... 



P/S=kepada yang singgah kat chatbox aku? jadi follower blog aku? komen blog aku ni? aku akan buat yang serupa balik kat blog korang eh! ni bukan janji tapi pasti.... tapi buat masa ni memang aku tak ada mood gara-gara BROADBAND CELCOM tiba-tiba buat ragam!!!!!!!!!! buat anda semua jangan pakai broadband ok!!! out dulu... arghhh!!!

3 ulasan:

Iznie berkata...

Ehhh? dah start blogging balik ke? Lama tak nmpk... Moga dalam rahmat Allah sntiasa...

Broadband aku tertinggal kat rumah.. Kna guna wifi kolej...hoho

SyAmSuL AnUaR berkata...

Broadband celcom mmg de bnyk masalah.. kalu pki broadband lain ok je..

i'm shin... i'm inesen berkata...

kalo kat tempat shin so far ok jer.. boradband celcom la paling ok antara len len.. kecuali bila kuota dia dah limit.. kelajuan menjadik lembab selembap lembapnya.. sabo jer la nak wat camne.. shin mmg kurangkan nengok youtube kalo pakai broadband.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster