Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 11 November 2009

PATUNG LILIN

PATUNG LILIN atau omputih panggil WAX

kali ni kita tengok kepakaran omputih! korang cuba perhati betol2 macam mana nak bezakan yang betul dan patung lilin? lepas ni korang dapat teka yang mana 1 patung lilin? gambar-gambar di bawah ni... 1 orang betul 1 lagi patung lilin(wax) amacam? seram kan? kenapalah kat m'sia takda tempahan patung lilin? kalau ada aku orang pertama nak tempah patung lilin aku sendiri... korang macam mana?
nin dia Datuk kita takkan tak kenal kot? hahaha dia pun ada patung lilin? cantik macam real jer aku tengok.... macam kembar pun ada...
patung lilin michael jackson sian dia dah arwah... tapi ada lain sikit patung lilin dia ni?
ni kalau yang tak tahu nama dia SNOPP DOG penyanyi rap... aiseh! yang satu-satunya aku confius yang mana patung lilin??? korang tahu??? sapa tahu mmg hebat la...
ni RACHEL RAY ala...kat tv7..aiseh! dia pun ada patung lilin jgk? korang dapat beza tak??
ni kalau korang tak tahu nama dia SALMA HAYEK aiseh! dia pun ada wax..patung lilin da...
pergh! seksi dia ni! ni la BEYONCE... dia dan patung lilin dia dua-dua very hot!!! haha
ni CELINE DION betol ker aku eja ni? hahaha ni dia dan patung lilin... wah! memang perfect dorang buat!
dia ni apa nama tah? kalau tak silap aku USHER ker? tah aku pun tak tahu? ha! yang ni aku tau yang mana patung lilin! korang tau??
ha! ni takkan korang tak kenal kan?? dia ni pun ada patung lilin... yang ni aku lagi konfius yang mana 1 patung lilin dia? hmmm...
ha! dia ni NICOLE KIDMAN dia ni pun ada patung lilin yang mana 1 patung dan betul? aku pun tak tahu korang komen jer la ape-ape...
korang tahu tak dia ni? dia ni la model terkenal TYRA BANK salah satu ni adalah patung lilin! aku pun tak tahu yang mana 1? korang agak-agak yang mana 1 betol yang mana 1

6 ulasan:

Baya berkata...

kalo aderlah orang reti buat patung lilin ni kat malaysia aku x nak buat,
buat seram je ader klon lagi sa2

izakhairi berkata...

orang puteh kemahiran tinggi
buat patung lilin dasyat sekali
nampak 'real' macam asli
bila lagi kita nak mahir macam ni..

selamat berkenalan dari sis iza...

NICK IRFAN berkata...

hehehe best ape ade patung lilin klu kita dh xde ker nnt? ada jgk org ingat kita mmg patung lilin MJ ni... tp mlm2 msti seram.... hehehe

NICK IRFAN berkata...

2 la org putih mmg hebat la!!!patung dorg leh ukir jd muka btol plak 2!! mmg hebat la!!! kalau ade pun pengukir patung lilin? sy mungkin org pertama... sy minat jgk ulir-mengukir ni.... hehehe

annfrendly berkata...

wah.. seyes.. nampak real lah adik..
cantik.. nampak sempurna..
kat malaysia tade lagi camni kan..
mesti mahal kos nak buat patung lilin nie..

NICK IRFAN berkata...

ann= tu la pasal kak terrer la dorg ni... klu malaysia ade sy org pertama pergi tempah! best...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster