Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 29 Januari 2010

TAGGED

ni tagged kedua plak? hehehehe datangnyer dari IZNIE... ok saya jawab soalan tag awak! hehehe thankz sebab tag saya,lain kali tag la saya lagi.. hehe

1. 1st insert this badge or the pic above to inform u have been awarded
dah letak pun

2. Make sure u take the pic n said it is from Iznie.
dah tulis pun

3. You should tell 10 facts or hobbies about yourself.
  • suka menyendiri
  • susah nak senyum atau gelak
  • pendiam
  • suka berhipnosis ke atas diri sendiri(macam minda bawah sedar)
  • suka berkawan
  • kali ni hobi plak? ha! main game perang
  • suka dengar radio
  • lepak dengan kawan
  • suka ym
  • suka baca komik especially gempak dan ujang!

4. You should choose 5 other bloggers (easier the ones who follow you) and tell their names in your blog

sapa tak kena tag lagi?

=Ann Frenly
=miss lolly
=Seri
=Yna Kawai
=Master Teddy

5. Dont forget to go to their blog and tell them they have been tagged !!!
hah??? kena pergi blog diorang plak?? ok2.. nanti aku kasi tahu....


P/S=ha! yang tu jer kot senang je kan?? hehehe sapa yang kena tag sila jawab yer..

26 ulasan:

Dak Wan berkata...

Erk? Tag lagi? Oh tidak! Hahaha

sya ar berkata...

mana aci!
sya dpt tag yg bnyk soalan
smpi 31.
huhuhuhu.

gurau je
sbnrnye x kisah pon.

nand nasyari berkata...

nand ske gak bc komik..pastu gelak sorg2..
pastu dorg ckp nand gile..hahha ;D

shahdiana berkata...

hye nick..ini 1st time akak tengok tagged yang very simple...syok jugak kan..kita tagged orang..pastu orang pulak ramai2 tagged kita balik..hahahaha

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam...hamboi ramainya hobi dia...bagus2...

mas berkata...

oith...tak aci ni...tag yg ni skit jer...hehehe.....

NARDtheNERD berkata...

eh. tak suka senyum and gelak?. takuttttnyeee..hehehe~

miss lolly berkata...

hahahahha.

miss lolly tu aii ke ? MUHEHEHE.

makasi.

khairiyah berkata...

tak aci tak aci tak aci..hoho
nick3.....nak tanye nih.cmne nak buat link tu ek?mksdnye cm name sy tu kn ble klik je trus msuk dlm blog sy.cmne ek??help me....heheh

ann frendly berkata...

OOooo pediam ropenye dia nie... tapi kat blog rasenye tak pediam kot.. banyak aje idea nak bercerita..

NICK IRFAN berkata...

dak wan=nape plak? hahahaha

NICK IRFAN berkata...

syar_ar=hehehe sy ade tag kt awk lagi hehehehe

NICK IRFAN berkata...

nand nasyari=huh! ade ke baca komik gelak sorg2 org kata giler? sbnrnye dorg yg giler.... biasalah baca komik msti la terhibur kan?? hehe

NICK IRFAN berkata...

shahdiana=huh! akak pun di tagged jgk la.. hehehe

NICK IRFAN berkata...

ALIMAZ=Hhehehhe biasalah hobi sy mcm2... heehee

NICK IRFAN berkata...

mas=huh! hehehehe mas pun di tagged lagi... hehehhehehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=nape lak? biasalah sy ni serius x ske la gelak2 ni apetah lagi senyum...

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=yup! awk la.. hehehe dn awk di tagged lagi... hehehehe

NICK IRFAN berkata...

khairiyah=dh kasi thu dh kt blog awk...

NICK IRFAN berkata...

ann frendly=biasalah sy realiti pendiam tp klu blog sy byk ckp sikit... hehhhe

seri berkata...

hoh...

suke bc ujang???sy giler ngan apo?..esok dorang ad men futsal kan?ujang ada fb.dah add??((sangat teruja))

Iznie berkata...

yea...tagged kita!!!

thnks2...jawab juga awak... :)

hehe


pendiam ke???
macam tak caya jer...
hehehe

suka main game perang??
jom kita lawan....! :)

NICK IRFAN berkata...

seri=btol ker? sy mmg minat ujang dan gempak dr 2007 lagi..

NICK IRFAN berkata...

iznoe=yup! pendiam la nape? btol la.. jom lawan!!!! nk lawan ape? counter strike nk?

Rizky2009 berkata...

tagnya keren.....

NICK IRFAN berkata...

RIZKY=ARE U from indonesia??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster