Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 28 Januari 2010

TAGGED

Hari ni aku dapat soalan tagg! wah! aku suka tag ni tapi semenjak dok tulis cerita hantu ni banyak soalan tag aku tak dapat balas hari ni aku nak balas semua soalan tag dari korang ok?? first aku datangnye dari akak CIKAIDACOMEL ok kak saya jawab soalan akak ni ok tapi kak saya tak tag 5org saya tag 10 sebab sikit sangat la 5? hehe ape-ape pun seronoknye dapat soalan tag....


1) Where is your cell phone?
tah la letak mana tak tahu la lagipun lama dah tak guna hanset ni... sibuk sikit..

2) Relationship?
saya belum ada skandal dengan sapa lagi la.... hehehe

3) Your hair?
rambut saya kaler peyrang serius! bukan kaler semulajadi.. hehe

4) Work?
penjual burger tolong family...

5) Your sisters?
saya ada sorang kakak dia sekarang ambik master kt UUM umur 25 dan muka dia mcm scha(awan dania) serius.. hahahaha eh! sory kak jgn marah...

6) Your favorite thing?
CD game! yang tu je kot?

7) Your dream last night?
semalam saya mimpi tapi saya tahu yang saya sedang bermimpi dan dalam mimpi tu saya jumpa seorang(perempuan) dan saya pernah mimpi dia sebelum ni,dalam mimpi tu dia siap kata "lama awak tak datang kat alam fantasi ni? lain kali kalau nak mimpi datang la sini boring saya sorang awak takde?" serius! memang seram pun ada...

8) Your favorite drink?
teh ais dan milo ais yang tu jer kot?

9) Your dream car?
kalau boleh nak macam kereta ayah saya Tiara nampak macam best jer...

10) Your shoes?
kasut sport la..

11) Your fears?
ALLAH tiada yang saya takut selain ALLAH...

12) What do you want to be in 10 years?
10 thn dari sekarang saya dah 30? jadi saya nak kawin!!!!!

13) Who did you hang out with last weekend?
lepak dengan member rapat Nazirul selalu memang lepak dengan dia pun..

14) What are you not good at?
saya tak bagus dalam mewarna! serius tak reti la warna-warna ni...

15) One of your wish list items?
apa ni? barang yang saya idamkan ker? tak lain tak bukan CD game perang!!! sy memang obses game perang-perang ni..

16) Where you grew up?
saya dibesarkan oleh mak dan ayah..

17) Last thing you did?
tengah termenung kat jendela sambil tengok keindahan alam ciptaan ALLAH...

18) What are you wearing?
t-shirt hitam dan seluar jeans

19) What aren’t you wearing?
apa ni benda saya tak pernah pakai ker? er... baju hujan? hehe

20) Your pet?
cicak,semut,lipas dan nyamuk..

21) Your computer?
laptop Compaq..

22) Your life?
saye seorang mat skema dan nerd! wakakaka..

23) Missing?
apa yer? tak de kot..

24) What are you thinking about right now?
macam mana nak ngorat awek-awek kat flat saya ni? hahahahahaha

25) Your car?
kereta? bapak saya ada la..

26) Your kitchen?
saya tak pernah pergi dapur pun?? hehe

27) Your favorite color?
Hitam!

28) Last time you laughed?
2007 sebab tu seronok la masa tu sekolah selalu jumpa kawan-kawan melawak dengan dorang..

29) Last time you cried?
2007 jugak masa tu malam baru je habis SPM..

30) Love?
love is cinta.. hehe

31) So who wants to share their ONEs?? How about?
apa ni? ha... tah la tak paham la..

10 orang yang terpilih untuk ditag
1.Khairiyah
2.Nand Nasyari
3.Iznie
4.Sya_Ar
5.Mas
6.NardTheNerd
7.Iylienaz
8.Ice Juliet
9.Yantzyantie
10.Miss Lula


p/s=yang tak kena tag korang jangan ingat korang terlepas? banyak lagi soalan tag aku dapat ni... yang lain on the way.... hehehehehhe

32 ulasan:

YanTzYanTtiE berkata...

wow...saya ada...
oke..refer my blog..i jawab oke =)

icejuliette berkata...

sy ckp nie jdn gelak auw..
sy xtau pe tu soklan tag nie..
camne nk jwb??
nk kene copy ke pe??
sy budaq bru blaja, tlg la ajau ye..
uhuks3.. T.T

icejuliette berkata...

leyh pngil abg nieck x??
nntk tlg la ajau ea..
plezz.....

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=abg???? ok jer... hehehehehe nnt sy ajaukan..

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=mne ade sy gelak biasalah awk kan first time kena tag.. ok sy explain tau tp bkn kt sini kat blog awk..

NICK IRFAN berkata...

yantzyie=ok! thnkz! nk tgk blog awk jab... ape jwpn awk kasi?? hehe

Honeyz berkata...

salam.. hai nick! ^_^ lame akak x singgah sini... sori ek (T_T) segan lak bile tgk nick yg de dtg singgah bace n drop komen kt blog akak..

akak skrg bz sket.. lusa nk ke kuching.. minggu depan plak penuh ngan exam, submit esemen, n presentation...

mmg nk singgah bace2 kat blog nick.. akak nk bace gak cite pasal hantu tu. tp masalahnye.. de 20 episod kan semuanya? byk sgt tu.. x dan nk bace semua.. bc sket2 x besh lak tergantung nnt.. hehe. so nnt2 de kelapangan waktu akak singgah bace n drop komen kt semua n3 pasal cite hantu nick tu ek...

-komen yg tiada kaitannya ngan n3. hehe-

Honeyz berkata...

ha, yg ni br nk komen pasal n3 =D

first of all, akak br je nk hepi name akak x tersenarai. aleh2 scroll bwh sket, ade lak "p/s" yg "warning" jgn hepi. hehe. tp apepun, mmg ade baiknye nick x tag akak, sbb akak blum tentu akan jwb tag tu. hehe. bukan ape, mcm lari dr skop blog akak plak nnt =D maaf ye dik..

haha, akak sukela jwpn soalan kedua tu. mcm gaye artis jwb soalan wartawan lak :))

mmndgkan nick ni kacukan, mmg leh agak rambut x hitam =D warna fav hitam,kan? tp rambut x hitam.. hehe

akak sangat suka jwpn utk soalan no 11 ^_^ bagus, bagus!

leh agak jwpn utk plan 10 thn akan dtg tu.. nick kan pernah sbt nk kahwin umur 30 thn. nk couple 5 thn kan? la ni dah jumpe calon ke belum dik? hehe

soalan no 16 tu "where" la dik.. nick x mention lak tempatnye kat mane..

pet2 nick tu xleh tahanla.. haha.. tu semua jadi pet secara x rasmi ek? =D

pengakuan yg sangat jujur utk soalan no 22 tu ek. hehe. xpe2.. x salah pn jadi budak skema n nerd.. asal jgn mudah kena buli dahla ek.

jwpn utk soalan no 24 mmg wat akak tergelak besar..hehe

nick, biar btol? xkan la sepanjang tahun 2008 n 2009, n awal thn 2010 ni langsung xde ketawa n nanges kot? nanges tu leh jadila, tp xkan ketawa langsung xde selama 2 thn lbh ni? musykil gak ni..

p/s: hehe, sori byk lak komen =D

iyllienaz berkata...

ohh tidak..malas gila buat tag ni..klo rajen akak buat la ye dek..haha

mas berkata...

klo da masa sy wat ar....yg ari tu pon tak wat2 gi...hahahahahah

ann frendly berkata...

aiyoo.. kamu bela cicak,semut,lipas dan nyamuk..??? heheheh.. menternak ye??

yna_kawaii berkata...

bukn kalo mimp b'ulang ada mksud ker?heehe

khairiyah berkata...

erk! sy pun kene ke??huhu
yelah3...nanti kalu dah buat sy gtau nick eh...huhu.x pasal2

p/s:thanx tau dh tag sy..x kesah pn..hoho

master teddy berkata...

yes!!!name aku xdek ;P

NARDtheNERD berkata...

hoyeh hoyeh kena tag~..

akak jawab kat blog ye adek~...

hehe~..

=)

NICK IRFAN berkata...

mr z=alamak! sory bro aku terdelete ulasan ko?? sory2.. silap tekan mouse wat hal...

NICK IRFAN berkata...

honeyz=hehehe xpe sy phm akak bz.. sy x kisah pun.. asalkan akak dpt melakukan kerja dgn baik pun sy gembira dah.. sory la klu sy mnyusahkan akak lak? eh! pergi kuching! wo! best tu jauhnyer.. byk esemen? ape2 pun sy doakan akak dpt menyiapkan dgn tenang jgn tension2 ok... xpe2 klu tu kehendak akak sy xkan tag akak pnye jgn risau... nk wat mcm mne dh kaler peyrang? klu nk tukar kaler itam mne ade perwarna rambut kaler itam??? hehehe yup! 30 msti kwin walaubagimana pun tp ape2 pun kita merancang tuhan menentukan... ops! silap plak? heheh binatang ni mmg dh ade kt umah sy.. hehhehee
sbnrnyer sy nangis sungguh dan gelak sungguh dgn spenuh ati.. smua masa thn 2007 jer la.. heheeh

P/s=eh! xpe komen byk pun xpe.. sy ok jer... thnkz kak! :-)

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=ok kak.. hehehe sory klu mnyusahkan akak?? hehehee

NICK IRFAN berkata...

mas=ok. ape2 pun sory klu menyusahkan mas? hehehe

NICK IRFAN berkata...

ann frendly=yup! menternak la... hehehhehhee

NICK IRFAN berkata...

yna kawai=eh! x thu lak biar btol???

NICK IRFAN berkata...

khairiyah=sory klu menyusahkan awk... hehehee

NICK IRFAN berkata...

master teddy=xde?? bkn xde on the way... hehehehhe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=thnkz kaK! jwb tau.. hehhee

Hana Kimi berkata...

tag? dh delete. boring...

nand nasyari berkata...

ala..tag yg ni nand da bt la irfan..ni mesti xbc blog nand btol2 neyh.. :(
nk tag laen bule..? hak2 :P

shahdiana berkata...

yang akak paling tak sabar nak tunggu nickirfan kawen....hehehehe

NICK IRFAN berkata...

hana kimi=tag boring ker? biasa jer bg sy....

NICK IRFAN berkata...

nand nsyari=huh! dh pnh buat ker? hehehe sory...

NICK IRFAN berkata...

shahdiana=nape plak? ha! ni msti akak nk jd pengapit kt bini saya ni.. hehehehe

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

salam dak kecik nick..!
wooooowooooowooooo
kamu bela cicak ngan lipas..
adoyai..ku takut..larik..larik...
hahahaha

NICK IRFAN berkata...

bkn bela kak dorg dtg sendiri dh la tu menumpang sewa umah x bayo pun.... hehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster