Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 13 Januari 2010

KOLEKSI POTRET (PEREMPUAN)

Hari ni aku tak nak cerita kita tengok gambar plak amacam? hehehehe ni semua gambar aku lukis masa tahun 2008,aku bukan nak cakap besar tapi tahun 2008 sahaja aku diberi bakat yang dipinjamkan oleh Allah! sebab apa? masa tahun 2008 aku memang dasat! aku diberi bakat melukis? aku bila tido jumpa jer sapa2 dalam mimpi? aku bangun aku siap lukis lagi gambar dia! serius beb! tapi tu tahun 2008 jer... masa tahun 2008 aku kat perumahan ni terkenal jugak semua ambik tempah aku lukis potret dorang aku charge Rm5 jer.. jadi la lepas duit topap? beratus juga lukisan aku lukis masa tu! tapi untuk tahun 2008 sahaja 2009/2010 aku terus keras tangan riak sangat kot? tapi memang setahun je tuhan kasi aku terrer melukis... ok cerita panjang pun tak guna ni hasil lukisan aku ada lukis selepas aku bangun tido,ada juga aku lukis kat parking kereta tengok muka orang lalu lalang terus lukis! ade juga aku cipta sendiri! memang giler lukis aku dulu..... ok jom tengok!!!



ni muka sapa tah aku lukis? korang tahu kot? hehehe
ni plak awek aku lukis kat komtar siap posing manja lagi tu! hehe tapi aku tak minta no fon! rugi menyesal....
ni akak kat pasar malam! hehe sempat lagi masa pi pasar malam pun aku lukis jugak...
ni pun aku lukis masa lepas bangun tido jumpa dalam mimpi jer ni..
ni orang putih aku lukis muka dia masa kat padang kota.. untie jasmine... orang putih tu!!!
ni akak jual air tepi jalan sedap aor sirap bandung dia dan gorang pisang... hehe
dia ni plak aku lukis selepas aku bangun tido kira aku jumpa awek ni dalam mimpi la...
dia ni serius aku cipta sendiri.... agak2 wujud tak perempuan ni?? saja letak nama syakila..
ni aku lukis masa pi tesco? awek ni seksi oh...
Ni gambar kak eton dia jiran aku,dia cabar aku lukis muka dia masa tu jadi aku lukis la dia ulur rm10! dia kagum! hahaha


P/S=ada lagi lukisan kalau korang nak tengok aku post kan lagi... ni la koleksi potret aku.. masa tahun 2008 aku obses tengok muka orang mesti nak lukis kat friendster dan myspace aku dulu sapa yang add aku? aku lukis muka dorang!!! tapi sekarang kalau korang follow aku er... aku ucap terima kasih sebab aku tak pandai lukis dah... hehehe

34 ulasan:

intan izani berkata...

berbakat gak adek ni
;)

icejuliette berkata...

wah3! mmg berbakat..
baru nak soh lukis gak..
wakaka...

icejuliette berkata...

uit! ice nie da umo 17 twon la twon nie..
spm... uhuks3.. !_!

kasihkuamiera berkata...

berbakat

FatinZol berkata...

rsnya ko patut tlong ak lukis gmbr rajah embryo la...hihiiiks

DAYANA berkata...

wow... bgs.. sungguh berbakat... jgn sia2 kan..huhuhu....

Kak Aidah berkata...

Tapi nape gambar perempuan je yg Nick suka lukis ye

mas berkata...

waoooo...cantik laa lukisan tu sumee...

nick p tesco mana???(tak dak kaitan)

iyllienaz berkata...

mmg berbakat..nape xasah betul2..klo x, now ni mesti dah ley lukis gambar kitorang plak..

ASaDa RyutaRo berkata...

tu la.. mesti ko over poyo dlu kan? tu yang jd x pandai balik lukis.. hahaha..

master teddy berkata...

aaaaaaaaaaaa....

best nye pndai melukis.teringin nk melukis tp x pndai sgt.lukis org jd belalang.haha.. =P

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ berkata...

nick..!
lukis muke akak bole?
hehehe

GhOsToNe berkata...

uiks..

lawa gler!!!

hope dpt lukis muka siti..

hehehe..

Hanida Lavida berkata...

ok. lukis gambar saya! =]

NICK IRFAN berkata...

intan izaini=thnkz! bakat tu telah diambil semula olehNya... hmmm... tu la sombong sgt masa tu...

NICK IRFAN berkata...

icejuliet=thnkz! bakat sy dh hilang... sory sy xreti lukis dh skrg...

NICK IRFAN berkata...

ice juliete=ops! ingatkan 16? sory...

NICK IRFAN berkata...

kasihkuamiera=thnkz!

NICK IRFAN berkata...

fatinzol=embrio? ape tu? heheehe x reti la...

NICK IRFAN berkata...

dayana=bakat sy dh xde?? waaa!!!!

NICK IRFAN berkata...

kak aida=gmbr laki on the way.. hehehe

NICK IRFAN berkata...

mas=thnkz! tesco extra.... kat penang jgk...

NICK IRFAN berkata...

iyllienaz=tu l pasal aduh.. menyesal la... klu x dh lama say lukis sorg2 follwer sy...

NICK IRFAN berkata...

asrada=tau xpe.. aku mmg manusia bodo! sob.. sob...

NICK IRFAN berkata...

master teddy=nak lukis kena minat dh kena practive slalu....

NICK IRFAN berkata...

cikaidacomel=sy x reti lukis dh? uwaaa!!!!

NICK IRFAN berkata...

ghostone=ha!! aku ada lukis muka siti tapi aku dh jual la...

NICK IRFAN berkata...

hanida lavida=er... er.. sy x pandai lukis la ni tahun 2008 punya...

RAFIQ RAFFEE berkata...

smart gila babeng la broo....nnt aq pn nak post gak la yg aq lukis...huhu

NICK IRFAN berkata...

rafiq rafee=hehehe thnkz! eh! nnt ko post la aku nk tgk jgk...

Honeyz berkata...

wah.. leh tahan... berbakat sungguh nick dalam bab melukis ek. tp syg bertahan setahun je.. tula kan, semua yg Allah beri, hanya pinjaman, kalau xtau hargai, leh jadi Dia ambil semula. tp xpela, nk nyesal pn xde gunanya dh kan. apepun, ok la, at least nick de simpan lagi koleksi2 ni, sbg kenangan n tatapan kitorg kat sini. hehe

p/s: siti yg dimaksudkan tu, siti nurhaliza ke? kalau ye, leh tau, gmbr siti tu nick jual dpt bape RM ek?

NICK IRFAN berkata...

honeyz=tu la kak dlu thn 208 je hebat giler saya.. masa tu obses tgk muka org msti nk lukis tp tu la bakat x guna btol3... jd bila x di polish hilang mcm tu la... mmg menyesal!!!! waaa... rasa mcm nk lukis blk tp serius tgn dh keras x reti la nk buat bayang? lukis muka? hidungg? mata? yup! ada org tu dia nak turs dia kasi rm10! hehehe

MissXYZ berkata...

lukis awek je tau?
mak awek tak leh lukis cam ne nk ngurat ini?

haha...
irfan ni macam misteri je...
yang post entri hari2 ni... betol ke irfan... tah tah hantu ... lalala

NICK IRFAN berkata...

miss xyz=ade gak mak budak... hehe hantu? yela kot... malam ni nak menhantui umah awak! hehehhhehehehhee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster