Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Khamis, 1 April 2010

TAGGED


=TAG NI DI BERI OLEH PARA=

(dah lama tag ni aku simpan? hehe sory bro)


The award came with request to share

10 honest truths about me:

1.aku tak suke senyum apatah lagi ketawa? muka aku ni orang kata muka jahat sebab serius 24jam tapi aku baik la kalau korang tengok aku mesti korang kata aku sombong tapi apa-apa pun aku tak sombong nanti kalau jumpa tegur la aku friendly la… hehehe

2.aku ni pendiam walaupun kat blog korang aku komen macam tulis esei jer? Haha tapi aku memang tak suke bercakap aku lebih suka mendengar….

3. hobi aku main game memang selalu.. melukis kadang-kadang.. buat magic! ni jarang-jarang… last aku suka tido ni siki-sikit.. hehehe

4. bab girlfriend ha! No komen.. haha tapi kalau pernah tak kapel sebelum ni? Ha!! Stop! Taknak cerita dah……. hehehehee

5. ha! aku memang kerap 5G!! Gelabah! Gelisah! Gugup! Gagap! Gentar! Bila cakap dengan perempuan yang sebaya atau muda dari aku! Perempuan lebih tua dari aku aku cakap ok jer… Tak tahu kenapa? Asal perempuan datang kat aku jer nak tanya apa-apa berpeluh-peluh badan aku rasa macam nak pensan! Ni parent aku pun tahu…penyakit apa? tak tahulah?

6. ramai kawan-kawan kata aku berani? Sebab aku pukul 3 pagi selalu termenung kat koridor flat aku sorang-sorang? berani ker tu? Biasa jer kan…

7. aku suka berangan-angan.. haha ni semua suka kan?

8. aku memang suka duduk rumah kadang-kadang je keluar dengan member.. bukan apa dalam rumah cuma tiga orang jer kalau aku tak de kalau jadi apa-apa kat mak dan bapak aku macam mana? Ape-apa pun selagi aku masih bernyawa aku akan jaga parent aku….

9. aku suka kumpul VCD! Tapi ni dululah sekarang masih simpan lagi dekat 500!!

10. last sekali aku obsess dengan bola sepak! Ni nanti world cup bulan 6 ni? Perghh!! Rasanya habis lingkup perabot rumah aku kerjakan? Bila GOLL… hahaha


=HA!!! KORANG JANGAN BUAT TAK NAMPAK PLAK? TAG NI AKU BAGI SEMUA! SAPA-SAPA NAK JAWAB PUN BOLEH=

30 ulasan:

misslavenderaida berkata...

penyakit 5g tu bkn pemalu ke?hehe...

haa....sy xsuka berangan!!!
tapi kn..berangan suka sy...hehehehhehehe..terpaksa la sy layan dia..hehe..:p

sya ar berkata...

nasihat saya kpd encik nick;
senyum2 lah selalu. dpt pahala.
tp bia la kne pd tempatnye :D


bgus lah berbakti kpd org tua.
gua respek saspek. hikk.

zulkbo berkata...

salam nick
suka cayab tag erk??
banyak la pulak yang me ngetag
hu hu

NARDtheNERD berkata...

dik~..

kita dua2 nampak macam sombong...bleh la geng..hehe~

zAzZa berkata...

pkul3 pg termenung kt koridor flat??sy pn penah gak termenung pkul 3 pg...tp menung kt ats katil je pastu tido balik..hehe~

annfrendly berkata...

opsss.. adik.. camne akak nak tegur adik kalau jumpe tengah jalan.. rupa adik pun akak tak taw.. silap2 selisih tepi jalan pun tak kenal.. heheheh.. adik yg sungguh misteri nusantara...
wah,.. banyaknye VCD adik kumpul... 500.. banyak2...

ice juliette berkata...

huhu! ble abg nick postkan tagged ni, teringat pulak yg si para para tu ade bg tka gak.. huhu! xjwb ag lak tuu.. ngee~~ abg!! ade awards ntok abg ag.. hehe ^^


xdenye tka nk termenung cam abg nick, slaloo tka la owg yg suke tdo awl.... hahahahaa... mmg berani la g termenung pg2 camtu...

Hana Kimi berkata...

pemalu tollah~ haha 5G
pukul 3 pagi? pukul 3 pagi tgah dok dpn lappy sapalah subuh~ huhu

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

haha..akak pn kalo tgk,mesti org ckp muka sombong..aish..penat la nnk tenyum 24hr..hehe

sugar2 kapas strawberry berkata...

org pon slalu kata sy sombong.huhu
tp sy ni pemalu..hahahahahaha

bila knl sy org akn taw betapa byk ckpny sy ;)

iyllienaz berkata...

haha adik..klo comment kat blog gadis2 yg lagi muda tu xgelabah plak kan..

itu bukan aku berkata...

hahahaa.. bagus punya jawapan..

Gadis H berkata...

buat2 tak nampak je.... ;P
awat ckp ngan perempuan yg lg tua ok je...??? (*_*)

Iznie berkata...

weyh...kau!
haha
jap2..takkan klu jumpa, aku plak yg nak kena tegur kau? kau ler tegur aku...hehe
kau pakai prinsip "lady first" ek?
haha
lagi satu, kalau aku tegur kau dulu,takut nnti kau sakit balik...5G la katakan...hehe
camne nak tegur kan? aku kan muda daripada kau.... ;)
bagus3...tapi senyum la selalu.. tak salah senyum...walaupun tak friendly....senyum kan sedekah...sedekah dapat pahala...
hehehe

p/s : Dapat penyakit tu mesty sebab tak rapat dgn pompuan kan... :D

haha...patutla berani jer buat citer seram..rupa2nya pagi2 buta dye lagi menakutkan..haha
berani siot...

lalalalala....tak nampak pun kau tag spe2...hehehe
thnks ok?

NICK IRFAN berkata...

misslavender=pemalu ker? tah la no komen... hehehe

NICK IRFAN berkata...

syar-ar=xleh nk senyumlah muka ketat? hehehe ha! thnkz! hehe

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=jom geng! hehee

NICK IRFAN berkata...

zazza=cari ilham... hehee

NICK IRFAN berkata...

ann=eh! silap biar sy tegur akak lgpn sy knal muka akak... ehhee

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=ha! ade awrd nnt abg tgk yer... thnkz !:)

NICK IRFAN berkata...

hana kimi=mne ade malu sikit de la...

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=tu la senyum sentiasa nnt org kata org gila? x snyum sombong? adoi...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=btol3 kita x leh menilai org melalui luaran jer...

NICK IRFAN berkata...

lylienaz=x plak! hehehe

NICK IRFAN berkata...

tu bukan aku=tau xpe! hahahaha

NICK IRFAN berkata...

gadis h=tah la x thu nape? hehe

NICK IRFAN berkata...

iznie=sory aku x sempat jwb semya ape ko tnya sbb intenet aku low la... ape2 pun aku akan tegur ko klu jmpe nnt! jgn risau aku knal muka ko.... hehehe ape2 pun aku mmg ske suasana seram ni... hehehe

Amirah Rashid berkata...

whoaaa. 500 cd? O___O
bak sini sikit ;D

NICK IRFAN berkata...

amirah=yup! 500 la kumpul dr drjh 4 lagi... hehehe nk ke? meh alamat sy nk pos....

NICK IRFAN berkata...

thnkz semua!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster