Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 26 April 2010

TAGGED

HA! TAG LAGI! HEHE KALI NI TAG DI BERI OLEH NARDTHENERD, CIKAIDACOMEL DAN CIK TOT TOT TERIMA KASIH SEBAB TAG SAYA! OK SAYA JAWAB TAU! HEHE



1) 5 nama samaran kamu:

  1. NICK=family panggil
  2. EPAN=kawan dalam ym.
  3. FUN=kawan pmpuan panggil
  4. HANTU=ni gelaran baru? hehe
  5. NEED ILL FUN=ni ada 1 mat salleh panggil nama aku.. haha


2) 5 tarikh paling penting dalam hidup kamu:

  1. 1407
  2. 3006
  3. 2912
  4. 2001
  5. 2403.


3) 5 perkara kamu buat semalam:

  1. main game
  2. usher awek! haha
  3. tengok tv
  4. lepak dengan member.
  5. tolong parent


4) 5 perkara yang buat kamu gembira:

  1. bila dapat buat orang lain ketawa
  2. bila korang singgah blog aku.. hehe
  3. dapat ramai kawan
  4. mimpi
  5. jmpa roh dan hantu! hohoho


5) 5 drama/ filem kegemaran kamu:

  1. hatching pete
  2. naomi
  3. a litter of tear
  4. R-17
  5. great teacher onizuka


6) 5 hobi kamu:

  1. main game
  2. lukis
  3. menulis
  4. blogworking
  5. buat magik


7) 5 orang yang kamu suka/sayang:

  1. Keluarga aku
  2. Muhamad S.A.W
  3. Kawan aku dan kawan dalam blogger
  4. Orang-orang seluruh dunia! haha
  5. girlfriend aku! tapi ni masih kosong lagi… haha


8) 5 tempat percutian idaman kamu:

  1. Disneyland
  2. Paris
  3. Japan
  4. Vietnam
  5. Thailand


9) 5 sebab kamu jawab soklan ni:

  1. sebab akak nard yang cute kasi! hehe
  2. best jawab soalan
  3. dapat mengembangkan minda! hehe
  4. tag ni best!
  5. akhir kata I LOVE TAG!!!


10) orang yang kamu nak tag :

  1. DAYANA
  2. NADRAH ZAINUDIN
  3. HENTAK BELIPAT
  4. CIK SHINJU
  5. PARA
  6. BALQISHAFIQA
  7. NASIK PUTEH
  8. SUGAR KAPAS STRAWBERRY
  9. BILLET DOUX
  10. IYLIENAZ



P/S=SAPA YANG TAK KENA TAG NAK JAWAB PUN TAKPE? HEHE

30 ulasan:

BalqisShafiqa berkata...

wah, kene tag!
best main game tag ni.
peminat one litre of tears rupanya! :P

iyllienaz berkata...

nak g disneyland jugak..

sugar2 kapas strawberry berkata...

hoho..mangsa tag..ahahahaha

Cik SHiN~JU berkata...

Salam irfan...
alamak,akak pun kena...huhuhu...
nt akak jwb yek...
1 litre of tears mmg best...
GTO pun best...kemungkinan besar jwpn tag kita lbh krg sama jer nt...hahaha...

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

dh lame x singgah..bizi sikit meh..
adik tau wat magik????

Iznie berkata...

happy ke jumpa hantu??
kah3
entah2 nangis nanti...heheh


long time no see u la bro... :)

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

1407 ?


hurm. tinggal kenangan.

annfrendly berkata...

heheh.. terhibur akak baca tag nih...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o berkata...

pilih semua soalan no 10 boleh

Athirah Ibrahim berkata...

saya singgah blog awak.

gembira tak? gembira tak? haha.

si para para berkata...

yeay yeay dapat tag..hehe

NICK IRFAN berkata...

BALQISH=awk pnh tgk x cte tu?? best kan.. sedih...

NICK IRFAN berkata...

sugar kapas=nape x sudi ker? hehe

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=jom honeymoon kt sana nk? hahaha

NICK IRFAN berkata...

cik shinju=hehe thnkz! haha mngkin sama kot jwb kita? ape2pun cte korea dan jepun smua best2...

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=thnkz sudi singgah.. yup! bleh la sikit2? nape?

NICK IRFAN berkata...

iznie=sj je tulis dlm ni... hehehe

NICK IRFAN berkata...

miss lolly=14.7 tarikh ape tu???? tu besday sy sebenarnyer.. hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=terhibur? hehehe thnkz kak! :)

NICK IRFAN berkata...

brutal=pilih je yg mne 1 pun... hehehe

NICK IRFAN berkata...

athirah=yup! happy3... hehe

NICK IRFAN berkata...

para=jwb la bro.. hehe

AngahSayang2314 berkata...

hahaha... nasib angah tak kena taq kali nie mungkin adik ingat akak tak baca n3 adik yer baca cuma lewat jerrrrr hehehee...

NICK IRFAN berkata...

angah=sory x tag akak? sbb nnt tag akak byk2 sgt sian kat akak plak? :)

mas berkata...

awat lima tarikh tu penting???

NICK IRFAN berkata...

mas=semua tarikh 1 sampai 4 tarikh lahir family cuma yg last tu.. hehehheeheheheheh

annehana berkata...

haha..gelaran hantu tu betul2 ke?:P

NICK IRFAN berkata...

annhana=yup! ni blogger yg kasi... hehe

AngahSayang2314 berkata...

hahaha selamat...selamat....

NICK IRFAN berkata...

angah=hehehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster