Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 31 Mac 2010

TAGGED

HALO! LAMA AKU BERHENTI BLOGGING BUKAN APA SAJA NAK BAGI KORANG RINDU KAT AKU? HEHEHE TAKDELAH SEBENARNYA AKU BALIK KAMPUNG BUAT KERJA KAMPUNG KEJAB? HEHE SEKARANG AKU DAH ADA RUMAH JADI AKU NAK LANGSAIKAN HUTANG-HUTANG TAG AKU YANG KORANG BAGI DULU HA! KALI NI AKU NAK JAWAB TAG DARI IZNIE DENGAN CIKAIDACOMEL LAMA JUGAK AKU SIMPAN TAG NI? HEHE SORY YER... HA! NI TAG DORANG!



=TAG DARI CIKAIDACOMEL DENGAN IZNIE.=


soalan 1 : 3 names in your massage inbox.

Ni apa ni? 3 nama samaran ker?

Nick,Irfan dan Fun


soalan 2 : Your main Ringtone.
ringtone tel aku ker? Ha! Silent mod! Hehe sebab aku memang selalu silent nset aku…

soalan 3 : What u did at 12 last night?

Selalu pukul 12mlam aku main game jer…

soalan 4 : Who was the last person you went out with? where?

Parent aku kot? hehe

soalan 5 : The colour of the T-shirt you're wearing now.

Hitam+hijau dan ada kaler oren dengan putih.. ni baju mak aku beli kat cameron highland

soalan 6 : The last thing u did.
main game kot?

soalan 7 : 3 of your everyday favorite items.

CD Game

Laptop

Berukband

soalan 8 : The color of your bedroom.
oren dengan putih… sbb dulu bilik kakak aku tapi dia dah study aku ambik bilk dia...

soalan 9 : How much money in your wallet now?
RM50!! hehe

soalan 10 : How's life?
ok jer! hehe

soalan 11 : your favorite song..

banyak sangatlah..

soalan 12 : What will you do next weekend?
balik kampung

soalan 13 : When was the last time you saw your mum.
baru je 2 saat tadi…. hehe

soalan 14 : where is she now?
sapa mak aku ker? ha! ada kat luar tengah masak…

soalan 15 : when was the last time you talked to your parent?
2 saat tadi… hehe

soalan 16 : Who is the last person that talked with you last night?

Parent aku…

soalan 17 : where did you have dinner last night?
kat rumah jer…

soalan 18 : The last surprise you got.
surprise?? PSone! masa tu form 2! hehe

soalan 19 : Last thing you borrowed from your friend.
pinjam CD game kat member! hehe

soalan 20 : Who is your bf/gf or husband/wife?
aku single la… wahai semua gadis di luar sana! Nick Irfan ni masih single!!! hehe

soalan 21 : what do you feel now?
tak rasa apa pun?

soalan 22 : wanna share with who?
aku tak nak share dengan sapa-sapa pun…

soalan 23 : who knows your secret?
hanya Allah..

soalan 24 : they keep your secret?
ya semestinya…

soalan 25 : Are you angry with someone?

Aku friendly macam kak ann frenly jugak? hehe aku tak suka marah-marah ni…

soalan 26 : what do you order at McD?
aku tak pernah makan McD.. KFC pnh la…

soalan 27 : The last time you felt so sad..
tah la tahun lepas kot? haha sebab aku jarang sedih-sedih ni? hehe

soalan 28 : mahu tag?
yup!!! Aku suka tag!!!!!!!!!



tag ni sapa-sapa pun boleh jawab! hehe jawab tau.. hehehe


34 ulasan:

Hana Kimi berkata...

eheh..
anak mak ke ni?

NARDtheNERD berkata...

wahhh...single.....mengorat baru taw..haha~

Janggel berkata...

Siyes ko tak pnah makan McD?????? Kagumnya aku!

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

adik xprnh mkn mc'd?uish..br igt nk lanje..seb bel..jimat duit akak.hehe

nand nasyari berkata...

xtau nk buat ke x..hehehe :P

hans berkata...

hahaha
ku suka tag
aku plak tak suka tag

iyllienaz berkata...

xpenah makan mcd ke dik??

Mr.Z berkata...

mesti nick suka men game ni..haha.. :D

annfrendly berkata...

hehehe...
frendly macam akak jugak yer dik :)

suke tag yer..hihiikk
akak pun ade tag adik taw.. dah tengok tak tag tu? heheh

~yna_kawaii~ berkata...

wahh...duduk umah jer yaa..bdk bek~ ;)

zulkbo berkata...

salam nick
suka tag erk?

sya ar berkata...

hahah.
nick..nick.
anda bangga dan gembira menjadi diri anda sendiri.
bagus :D

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

salam nick tu nick masuk blog jahit menjahit akak...blog akak still yang itu gak...

http://alimaz.blogspot.com/
http://alimazbiz.blogspot.com/

yang kat bawah tu biz blog...
heheheeh

NICK IRFAN berkata...

hana kimi=yuP! anak mak sy la xkn lah anak bulu betung plak? hahaha

NICK IRFAN berkata...

nardthenerd=ngoratlah x takut pun... hehe

NICK IRFAN berkata...

janggel=aku mkn KFC jer.. kenap plak bro?

NICK IRFAN berkata...

cik fasya=nk belanja? belanja KFC bleh?

NICK IRFAN berkata...

nand=x phm la kak...

NICK IRFAN berkata...

hans=apesal ko x ske bro?

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=yup! nape?

NICK IRFAN berkata...

mr z=aku mmg obses dgn game...

NICK IRFAN berkata...

ann=yup! mcm akak jgk.. hehe eh! ade tag?? kjab nk tgk....

NICK IRFAN berkata...

yna kawai=yup! sy mmg baik bila nk ngorat????? hee

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=yup! tag best....

NICK IRFAN berkata...

syar ar=jdlah diri sendiri... hehe

Janggel berkata...

Ye arr aku jarang jumpa mahluk yang tak penah makan McD...Ko la org pertama yg aku jumpa..slalunya kalo aku tanya budak2 kat kg2 ceruk mana pon semua ckp penah makan McD..hehehe

takpe kalo ko dtg putrajaya aku banje makan McD nak ker?? ke ko tak makan langsung?? aku banjer MCSunday jer la nak???

NICK IRFAN berkata...

janggel=bkn x pnh mkn bro pnh tp masa tu 9thn tu last.. sbb bapak aku kata KFC yahudi pnye dia kata jgn mkn.. aku pun terikut2 la sampai skrg ni... hehe

NICK IRFAN berkata...

alimaz=alamak! jahit? er... er... sy x minat menjahit la? ha! mak sy minatlah... nnt sy tgk k thnkz kak!

Iznie berkata...

single???

buat2 tak nampak...
lalalalala...(sambil bersiul tgk atas)
tak layan...tak layan....
hehehe

btw, thnks ek...rajin dye jawab tag... :D

NICK IRFAN berkata...

iznie=apesal plak? aku single la... serius ni xnk ngorat ke nnt mnyesal ko kang...

Amirah Rashid berkata...

suke silent phone? samaaaa. tp kalau hilang, mmg SUKA la kann. haha

NICK IRFAN berkata...

amirah=yup! hilang pun xpe sbb nset sy slalu ade masalah sikit... hehehe

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. berkata...

nick suka silent tepon ker? uiks..jgn amalkan taw. takut ada emergency tak pasan lak.

NICK IRFAN berkata...

kina=bkn ape slalu no x knal kol sy...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster