Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 15 Februari 2010

MINTA MAAF KEPADA SEMUA FOLLOWER BLOG 1001 KISAH




Kepada yang mengikuti blog 1001 kisah minta maaf la sebab lama tak update sebab aku tak berapa sihat emosi pun terganggu sikit harap maaf.. nanti kalau aku dah sihat emosi dah stabil aku update blog ni ok? sory banyak-banyak kalau ada yang dok tanya mana aku pergi? aku ada,intenet pun ok tapi cuma aku je yang tak berapa ok.. apa-apa pun minta maaf banyak-banyak kepada semua follower aku kalau aku ada terkasar bahasa kat korang... tapi korang jangan risau walaupun aku tak mengupdate blog? aku tetap blogworking dan drop komen kat blog korang... insyaallah....

34 ulasan:

GhOsToNe berkata...

ayoyo!
moga cepat smbuh ok!

Hana Kimi berkata...

takpe...
asal cepat smbuh udahle
ke nak jumpa pakar psikologi *gurau je ek?
pepun, moga cepat smbuh, kay?

~iceq~ berkata...

get well soon..ptt la lme xnmpk update..huhu~

mas berkata...

kenapa ni???
emosi tak stabil??
ptus cinta ker???

apa2 moga cpat sembuh

Miss Lula berkata...

sakit ape ni nick?
jaga kesihatan and emosi yekk!!! (:

hans berkata...

ko rehat jer dlu
jgn paksa diri

Amirah Rashid berkata...

aiyoo. sakit ke?
erm, get well soon! :)
jgn byk main sgt. haha :D

sya ar berkata...

get well soon, nick irfan.
jgn sterss2 sgt.
jgn emo2 sgt.
insyaAllah, you'll find your way :DD

mas berkata...

nick x sihat lg ker??


windu ler....cepat la sembuh..;-)))

ann frendly berkata...

alorh.. ciannye adik..
semoga cepat sihat dan gembira seperti sediakala ye...

P/s: nak taw nape adik emo ni?? errm.. takkan sebab tak sihat aje kot?? ade sebab lain ke dik??

zAzZa berkata...

la..xsihat ke..
semoga cpt sembut..
rehat cukup2 ye..

iyllienaz berkata...

cepat sembuh ye adek..

icejuliette berkata...

hai abg nick.. miss u lorh..
ice baru blek dr langkawi nie,
abg nick saket ke??

ann frendly berkata...

adik kalau sakit tu teruk..
jangan lupe gi jumpe doktor..
mamam ubat...
nanti baru cepat sembuh :)
ramai peminat2 rindu adik nie..
tunggu citer menarik dari adik :)

Iznie berkata...

owh...
owg pon sme..
lg lme tak hupdate blog....cmpare to awk...

sme la...
org pun mintak maaf jugak if terkasar bhs sepanjang komen2 di sni...

hehe....
macam ary raya la plak dah...
hehehe

emosi tak stabil?? take care yaw bro!!!

telagaburuk berkata...

jangan biarkan diri anda di selubungi misteri..hahaha

NICK IRFAN berkata...

GHOSTONE=thnkz bro!!!

NICK IRFAN berkata...

hana kimi=bukan say sakit jiwa la... hehehe ape2 pun thnkz! hehee

NICK IRFAN berkata...

iceq=tu la pasal tak berapa sihat...

NICK IRFAN berkata...

mas=ptus cinta dgn mas la!! hahaha xde la kurang sihat sikit la....

NICK IRFAN berkata...

ann=xde ape la kak sy x sihat jer.. yg lain ok... bkn putus cinta pun sy sigle la.. klu cinta x dibalas mngkin kot? eh!!!! tak!!! gurau jer...

NICK IRFAN berkata...

zazza=thnkz! ok2 sy rehat cukup2.. thnkz!!

NICK IRFAN berkata...

miss lula=thnkz! sakit kepala dan gatal badan.. elergic ni...

NICK IRFAN berkata...

hans=thnkz bro!

NICK IRFAN berkata...

amirah=hahahha yup! thnkz! sy xnk main dh... haha

NICK IRFAN berkata...

sya_ar=thnkz! sbb bg nasihat... ape2 pun sy akan ikt ckp awk...

NICK IRFAN berkata...

mas=thnk lagi skali!

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=thnk kak!

NICK IRFAN berkata...

ice=abg? hehe ye la dik sakit sikit la...ape2 pun dh ok dh... thnkz! pi langkawi wat pe tu?

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz kak!! xde ape2 sy ok dh ni.. nnt sy upload cte2 bru ok? thnkz kak!!! :-D

NICK IRFAN berkata...

telaga bruk=hahaha adoi..thnkz!

NICK IRFAN berkata...

iznie=awk wat ape nk minta maaf spanjang sy knal awk x pnh pun sy rsa awk bersalah kat sy?? jd xpyh minta maaf ok.. ape2 pun thnkz sbb sudi dtg blog sy... nice to meet u...

nand nasyari berkata...

piyed ke irfan..? hak3.. ;P

NICK IRFAN berkata...

nand=ke situ plak dia!hahahaha xde la... hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster