Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 23 Disember 2009

TAGGED

NI SOALAN TAGGED KOT? YANG DIBERI OLEH AKU DARI http://teynteyn.blogspot.com

25 Random Things .
Rules : Once you’ve been tagged , you are supposed to write a note with 25 random things , facts , habits , or goals about you
At the end , choose 10 people to be tagged.


1.SUKA BERJAGA MALAM


2.SUKA MENYENDIRI


3.TAK SUKA SENYUM


4.SUKA CERITA MISTIK


5.GAGAP BILA CAKAP DENGAN PEREMPUAN


6.SUKA TENGOK GELAGAT ORANG


7.TAK SUKA TENGOK CERMIN


8.SUKA BERKAWAN DENGAN SEMUA ORANG


9.SUKAR NAK BERCAKAP DENGAN ORANG


1
0.SELALU MAIN GAME

11.SUKA MAKAN NASI KANDAQ


12.OBSES DENGAN BOLA SEPAK DAN BADMINTON


13.MINAT TENGOK CERITA FANTASI


14.RINDUKAN ALAM PERSEKOLAHAN


15.SAYANGKAN KAWAN-KAWAN


16.SUKA BERCHATTING


17.PENTINGKAN PARENT LEBIH DARI SEGALA-GALANYA


18.DISEKOLAH DIGELAR NERD ATAU SKEMA


19.PANDAI MELUKIS DAN BUAT MAGIC


20.SUKA BERMIMPI


21.PANDAI MENYELESAIKAN PERMAINAN DALAM GAME


22.TAK RAMAI KAWAN


23.SUKA USHA AWEK


24.RAJIN BILA MALAM PEMALAS BILA PAGI


25.SUKA BERANGAN




-NI NICK IRFAN TAG-

1
.MAS
2.HANS
3.HONEYZ
4.MISS LULA
5.NURAIN RODZE
6.SAE-DAH
7.IZAKHAIRI
8.BAINI
9.GHOSTONE
10.NADDY

10 ulasan:

mas berkata...

wajib ker???? huhuhuhu

Miss Lula berkata...

yeah2.. nak jawab sungguh2.. :D

NICK IRFAN berkata...

mas=yup! wajib! klu nk sunat mne bleh dh lgpn nk buka skola dh.. klu makruh(makro) supermarket 2 dh tutup... hahaha jd wajib la tinggal...

NICK IRFAN berkata...

miss lula=yup! jwb ok!! hehe

Miss B berkata...

ouh saye di tagged. lame tak buat tag. jap jap.. haha! eh nick!!! saye ade soklan! kenape follower awk lagik ramai dari sayeee? huuu :(

NICK IRFAN berkata...

miss b=er.. tah la awak sy pun xthu nape sy lebih ramai follwer dr awk yg sy thu sy mmg ske follow blog org... hehehe

Honeyz berkata...

erk.. akak pun termasuk dalam senarai yg kena buat tag ni ke? atceli x bape rajin nk menjawab tag. hehe, pengakuan jujur lak. tp depends gakla. kalau cm dari adik yg juga merupakan top commentor kat blog akak ni yg kasi, inshaAllah ade kesempatan, nnt akak buat ek kt blog akak :)

mm, nk komen gak pasal n3 ni leh x? hehe. xde pe sgt pun sbnrnya, tp saje nk drop komen gk, utk yg hjg2 je..

suka berkawan dgn semua orang, tp x ramai kawan ek? cmne ye tu?

no 23 paling xleh tahan dr tergelak. hehe.

no 24: mm, sebaiknya jdla rajin pd waktu siang mahupun malam. tp yela, nk rajin memanjang ni, x semua org leh wat. kalau malas dua2 waktu, sngla gak kan? hehe. so kalau rajin di waktu malam tp malas waktu siang, kira better la than malas pada dua2 waktu.. kan? =D

no 25: suka berangan ek? berangan x salah rasenye. pd pndpt akak la. leh je nk berangan. tp jgn berangan kosong. sebaliknya beranganla dgn bersungguh2, berazam n berusaha dgn gigih mencapai apa yg diangankan tu spy menjadi realiti di mase akan dtg, inshaAllah.

may Allah always bless u dik :)

NICK IRFAN berkata...

honey-yup! nnt jwb la ek kak? sy nk thu jgk psl diri akak ni... hehehe mksudnye mcm sy ske kwn dgn org tp org yg xnk kwn dgn sy? lbih kurang mcm 2 la... yup! mlm mmg sy rajin giler mata luas jer bila siang malas giler!!! keje nk tido jer... tah la kena sumpahan kot?

Honeyz berkata...

hehe, leh lak kate kena sumpahan. ntah sapela pi sumpah gituu kat nick =D

mm, nick, kalau akak x wat tag ni kat blog akak xpe ke? sori sgt2, tp rasenye mmg xkan wat kot. tp kalau nick nk tau pasal akak, leh je akak kasitau pape yg nick nk tau.. x kesahla kt ruang ulasan ni ke, thru email ke ape ke.. xpe ke dik?

NICK IRFAN berkata...

honey=hahaha sj jer kata kena sumpahan mngkin keturunan sbb bpk sy masa kecik mcm sy jgk la... xpe x kisah pun sy pun malas nk buat tag tp ada yang bg sy tag suruh sy buat? nk tak nak buat jgk la.... hehehe xpe2 nnt klu sy nk thu psl akak sy tnye ok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster