Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 26 Disember 2009

SOAL JAWAB

AKU BUKA JER E-MAIL TADI AKU DAPAT LAGI SOALAN DARI NUR KHAIRIYAH A.K.A AYIEL CLOVER.... MACAM KNAL JER? HEHE APE2 PUN JOM TGK APE SOALAN DIA? MINTA AKU LEH JAWAB....JOM!!!


1)nick kn skg nih jual burger eh?nick akn selame2nye mcm tu ke or nk smbung blajar or akn crik keje laen?
tah la klu ade rezeki cari keje lain atau sambung belajar klu xde? keje smpai tua la kot jual burger... menyambung tradisi keturunan terun temurun..

2)kalau nk smbung blajar,nick nk amek course ape?
seni lukis,graphic designer atau multimedia antara 3 ni jer la....

3)kalaulah mase umur nick dh mncapai 30 tp nick xde lg psgn,adakah nick akn tetp jugk nk kwen mse umur 30?
yup! kwin jgk! klu xde anak dara? janda pun layan... tp nk yg kaya2 la! hahahahaa

4)nick kesah x kalau parents nick yg crikkn psgn utk nick?
er... mmg parent kata dorg kata nk cari dorg xnk sy cari tp sy peduli ape yg nk kwin sy? msti sy la nk cri sendiri... klu xjmpe bru suh parent cari jgk la...

5)nick ske lyn cte artis2 sepet x;korea,jepun n china? coz sy memg ske lyn cte dyorg.
yup! ske especially cte Boy Over Flower! Naomi! R-17! Great Teacher Onizuka! Love Letter! ha! ape lagi smua cerita yg berkaitan pasl budak sekola jer.... hehehe

6)erm..contoh eh nick dulu ade mkwe lpas tu korg break up.lame lpas tu nick couple ngan org laen. tgh syok2 korg b'madu asmara (ceh! haha) nick jmpe balek ngan ex nick.nick rasekn yg nick still sygkn ex nick 2 n dy pn still ade hati kat nick lagi walaupn nick dh ade org laen.adakah nick akn balek kat ex nick n tingglkn mkwe nick yg skg nih,ataupn nick plih ke2-2nye ataupn cmne? jwb jgn x jwb..hehe
hmm...sy pnh lalui mcm ni... hehehe hmm..klu ex sy klu dia nk kapel blk? reject!! klu kwn sy trima klu gf sy kasi la... bg sy awek sy yg bru adalah lebih penting yg lama watpe kan dia dah ade bf? xnk la rosakkan rumah tangga org plak? dh ade awek xkn nk cari lain bg sy ade awek pmpuan lain reject! hehe setialah pd yg 1....

7)nick lagi ramai kwn laki ke kwn prmpuan?
ha! soalan ni best! ramai! tp pmpuan smua xpnh jmpe sbb knal kt YM,Ms dan Fs slalu msg jer.klu laki ramai jgk tp laki smua pnh jmpe face 2 face... kesimpulannya kawan laki sy smua sy pnh jmpe klu pmpuan smua x pnh jmpe just msg2 jer... hehe

8)ur favorite color?
hitam! hehehe

9)suke bace novel x?
novel psl bdk2 sekolah ske la... ada 1 novel ni tjuk dia "mengalun badai" ni first novel sy baca...

10)nick lbih ske solo ke duet?huhu
ni ape klu bernynyi ker? berduet la x la gemuruh sgt.... ade org leh cover klu lupa lirik..

11)nick ske mrajuk x?haha
x pun... ape org kata just accept jer xde terasa pun...

12)rase2nye ape pndgn pompuan ble dy jmpe/tgk nick?
klu pmpuan nmpk sy dorg kata "dia ni org mne? cina ker? vietnam? xpun jepun? tp sah bkn malaysia! hihi cadang nk knal tp pandai ker dia ckp melayu..." ni adalah dialog sorg awek masa sy dok sorg2 kat gerai makan jalan duta sy ingat lagi,hati sedih oh... mngkin pmpuan lain pun akan kata mcm ni jgk termasuk awk... sob..sob...

13)lelaki gentleman ialah lelaki yg....?
berani kot? dan slalu ambik berat kt org dan menghiburkan org... ha! dan lg 1 slalu bg nasihat kat org.. yg 2 kot? hehe

14) r u a smoker?
no! xnk merokok! sblm kwin! haha klu dh kwin bru nk rokok! hehe

15)nick x dpt twrn blajar kat mane2 ke?
dpt! tp smua course sy x minat la...

16)last but not leat,azam 2010.haha soaln poyo
apa la poyo.. ok jer soalan ni... azam? thn ni sy x pasang azam saya pasang tanglung jer...wakakaka gurau jer... azam? hmm..blum pikir lagi la ikut azam thn lps ni...'dpt menghiburkan org,nk bantu org selagi mampu,nk cari lbih ramai kwn,xnk susahkn family,sembyg cukup ape lagi ek? byk lagi sebenarnye azam thn lps sy siap senarai lagi dan lekat kat bilik.. hehehe

17.silalah jwb ye.nk pecah kpale otak sy nih pkirkn soalan ape nk bg kat nick.eheh.kalu bleh tergkn skali knape jwpnnye cm 2... sy nih memg ske busy body...kalu nick nk tnye kat sy blek pn x kesah..xde hal pnye..hoho
hehe ape2 pun soalan awk mmg best! ha! Dh jwb pun smua soalan awk? hehehe ok nnt sy tnye kat awk lak k? hehe


P/S=EH! LEBIH LA SOALAN AWK NI? SY HANYA HADKAN 10 JER TP TAKPE... SY JWB DH SMUA BLEH TAHAN JGK SOALAN AWK NI.... HEHEHE AWK NK KE SOALAN DR SY? SY NNT TNYA SIMPLE2 JER... NNT SY HNTR SOALAN2 KAT AWK OK? NEXT! ADE SOALAN LAGI TAK?????

4 ulasan:

khairiyah berkata...

hahha bez3...nseb bek jwpn yg bleh ditrime.bleh thn?haha sebb 2la sy kate nk pecah kpale..trimas...ehehh.tnyela soklan ape2 pn..sy memg ske jwb soklan org..org x tnye sy dh ckp dolu....hahah

NICK IRFAN berkata...

khairuyah-ok ker? alhamdullilah ingatkan x ok td jwpn2 sy... eh! nk soalan ek? tunggu jab...

yna_kawaii berkata...

plik plak tu pas kaween br mo merokok??dui..xyahla try2 cian ngan ank2 nant..:)

NICK IRFAN berkata...

yna kawai=lupa lps dpt anak? hehehehe bru nk try merokok.. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster