Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 12 September 2009

MIMPI AKU

KORG PERNAH ALAMI X MCM AKU NI??????

  • korg pernah x mimpi berulang byk kali?
  • lps 2 mimpi korg bersambung bkn pd ari 2 tp esk ari?
  • korg pnh x mimpi dlm mimpi ada org yg korg jmpe dia kata 'lama x nmpk?' dn 'esk kita jmpa lg'
  • korg pnh mimpi nangis bila terjaga air mata mngalir btol?
  • korg pnh mimpi pi tempat yg sama?
  • korg pnh mimpi ada org bgthu lg 'beberapa hari kau akan mati?'
  • korg pnh mimpi ada org bgthu 'ko kna ingat tarikh ni?'
  • korg kdg2 thu x msa bermimpi 2 korg thu korg sedang bermimpi?
  • korg pnh kawal mimpi?

smua mimpi ni berlaku kt aku pd thn 2009... korg smua pnh alami x? seram jgk aku... antara perkara aneh tentang mimpi ni smua aku dh pnh alami sndiri.. agak2 la ape mksud dia? xthu la mksud dia baik ke x? klu baik ok la klu x baik? minta simpang malaikat 44.. smoga kita smua sihat... ok la geng! ape2 pun jgn bila mimpi x best korg fobia nk tido dn jgn plak mimpi best xnk bangun plak? kang lain jd... jd nasihat aku stiap org kna tido k....

12 ulasan:

akhatam berkata...

wah mantap sob... sukses selalu...

Honeyz berkata...

skrg jam 2 pagi.. dan akak masih x tido lagi.. hehe

semua dalam list kat atas tu mimpi2 yg nick pernah alami ek? dahsyat n cm menakutkan gakla.. akak x pernah pn alami semua tu..

cume satu je.. akak pernah mimpi dalam mimpi.. mksd akak, dalam mimpi tu, akak tido n mimpikan hal lain.. then akak terjage dr mimpi tu, rupenye skdr mimpi.. then flow ke cite dalam mimpi tula.. akhirnye baru bgn betul2.. pastu terfikir2, rase cm de mimpi.. bile nk recall semula mimpi ttg pe, baru perasan de 2x mimpi.. ntah cmnela plak leh mimpi dlm mimpi tu.. hehe..

apepun, akak jarang sekali mimpi.. =D

NICK IRFAN berkata...

honeyz=hehehe patut la cpat akak blas komen x tido lagi ker? hehehe yup!!! smua sy pernah alami sepanjang hidup sy 20thn ni.... mimpi dlm mimpi? hmm... sy slalu gak la ape maksud dia xthu la...

NICK IRFAN berkata...

akhatam=thnkz!!

ann frendly berkata...

setakat ni akak tak prnah alami macam adik alami...
dasyat jugak tu..
er..seram jugak mimpi yg beritau beberapa hari lagi akan mati...

akak doakan adik panjang umur dan sihat selalu serta bahgia sentiasa :)

NICK IRFAN berkata...

ann=tu la kak seram tau.... sy rsa sy la org pertama di dunia mimpi mcm ni? hehehehe pelik btol..... yg tu palingtakut skali ape2 pun thnkz kak!! amin...

Gadis H berkata...

saye pun selalu mimpi dlm tido nih... tapi xla cm awk tu... smp nangis dlm mimpi. paling dahsyat pn mimpi jatuh bangun, pastu tersedar. n badan terasa cam terhentak, seolah2 mmg jatuh betoi sampaikan jatuh berdegup kencang....
mmg mimpi 2 mainan tido tapi adakalanya ia membawa maksud sesuatu. cume kite je kene sentiasa renungkan setiap perkara yang berlaku. pastu baru kite sedar yang sebenarnya Allah dah bagi petunjuk tentang semua tu dlm mimpi... huh, meleret la plak... ops,terlebih sudah... sori,,,, he3

NICK IRFAN berkata...

gadis H=oh.. awk pun alami gak ker? jtuh bngunan!!! lps tu terjaga mcm btol!!! wah... seram dgr... ape2 pun thnkz komen!! sy akan dgr ckp awk tu... hrp2 mmbawa maksud yg baik2...

Gadis H berkata...

ye,,, sy sentiasa alami mimpi mcm2...
mimpi jatuh bangunan tu yg paling dahsyat... seumur hidup ni, dh mimpi jatuh bangunan lebih 3kali... huh, hrpnya xkan de lagi...
de sesetengah mimpi merupakan peringatan awal pd kita... utk kite sentiase waspada...
gud lux 4 dat... hope sume will be alrite...

NICK IRFAN berkata...

gadis H=x check kat ramalan mimpi ape mksud mimpi awk tu? tu la pasal takut gak mimpi pelik2 ni ape2 pun harap2 la petanda baik.. amin,,,, thnkz! :D

Gadis H berkata...

xcheck plak kt ramalan mimpi.... hu3

* bwh ni yg awk nk *
JULAI
- sangat seronok didampingi
- banyak berahsia dan sukar dimengerti (lelaki terutamanya)
- agak pendiam kecuali dirangsang
- ada harga dan maruah diri
- tak suka menyusahkan orang lain tapi tidak marah apabila disusahkan
- mudah dipujuk dan bercakap lurus
- sangat menjaga hati orang lain
- sangat peramah
- emosi sangat mendalam tetapi mudah terluka hatinya
- berjiwa sentimental
- jarang berdendam
- mudah memaafkan tetapi sukar melupakan
- tidak suka benda yang remeh temeh
- sangat peka, caring, mengasihi sayang
- membimbing cara fizikal dan mental
- layanan yang serupa dengan semua orang
- tinggi daya simpati
- pemerhatian yang sangat tajam
- suka menilai orang lain dengan pemerhatiannya
- mudah dan rajin belajar
- suka muhasabah diri
- suka mengenang peristiwa lama atau kawan lama
- sensitif tapi lambat untuk pulih
- suka mendiamkan diri
- suka tunggu kawan tapi tak cari kawan
- tak agresif, kecuali terpaksa
- lemah dari segi kesihatan perut
- mudah terkena kanser payudara
- mudah gemuk kalau tak kawal diet
- suka duduk di rumah
- terlalu mengambil berat
- rajin dalam membuat kerja

NICK IRFAN berkata...

ha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! semua tol la psal sy serius 95% jgk la.. woo!! hebat seram pun ada mcm mne dorg leh thu????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster