Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Sabtu, 2 Februari 2013

GAMBAR MENARIK 2013 "part 4"

Salam... bila la aku nak tulis entry pasal lain plak? asyik letak gambar dengan video je nampaknya aku ni? mesti ramai yang kata macam tu? hehe tapi nak buat macam mana idea tu ada nak menulis entry pasal peribadi tapi cuma malas je nak menulis panjang-panjang ni? hehe apa-apa hal layan je gambar ni....


memang sempoi baby ni posing...


Pergh! memang angry bird betol angry ni..


3 ekor lagi tu muka ketat je... hehe


 eh! kapal berlayar atas jalan raya ke ni? hehe



Pelik betol rupa strawberry ni... 



eh! kenapa dia baca buku tu ye? hahaha

 
woo!!! terbaik macam best je nanti nak kena try ni....


Korang pasan tak kat belakang laki tu? harap-harap dia berjaya selamat sampai sebab tengok kat belakang tu dah sikit sangat dah tu...


 Huih! kening dia tu....


 hehehe kesian kawan dorang jadi mangsa lepas ni sapa plak?



P/S=layan je la gambar-gambar menarik dari aku ni insyaallah lepas ni aku letak lain plak ye? bye!! (arghh!! intenet wat hal lagi!!!)

6 ulasan:

nabila biela berkata...

hhahaha..best2

Mya berkata...

interesting! :D

zEri sAfEerA berkata...

hahaha gambar ke-3 last.
*br sedar dah lame x dtg cni daaaa*
kna bc drp part 1 nih :D

Cik Yaya berkata...

hehe kelaka..
nti nak bca buku 'how to be asian' ;p

sabella mohamad berkata...

bhahaha yg kening tu tak menahann XD

shazrina berkata...

hilang minda aku jap ...eh eh hilang stress aku jap ...minda aku hilang sebab stress tengok perangai anak aku ni ..hahahahadoiii .. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster