Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Isnin, 10 Ogos 2009

PENGALAMAN FIRST PI KL

KORG NK BACA? BACA LA TP PENING SIKIT AYAT2 AKU NI... JGN MARAH HA? HEHEHE


TARIKH AKU PI KL 24.4.09-skrg dh dekat sebulan aku dok umah x kuar g mne2? boring tol... last aku kuar aku pi KL perghh!!!! best siot!!! hahaha rasa nk pi lagi... sronok giler... first time mmg rsa jakun eh! cempera eh! bkn2 ape org kta ha! mcm rusa msuk kmpung... hahaha tp dh byk kali pi rsa biasa jer... first aku pi dgn kakak aku? aduh!!! mmg takut giler yela first time? lps 2 naik komuter plak? mmg aku blur giler... seminggu aku pi.. rindu dgn mama dn babah aku masa 2.. tp kt sana aku xleh tido? agak2 la... mngkin org kata bru lg? tp mmg xleh tido!! bila ttup mata dgr mcm2 kt dapur!! aduh!! tp slmt ada komp kt umah makcik aku ada dvd? ada buku gempak!! buku favorite aku!! haha eh! dh jauh mnyimpang.. continue blk msa aku naik komuter mmg takut giler yela berdikari plak 2 wlpn dgn kak aku tp kira berdikari jgk la?? tp xpe eden torai... lps je turun kt komuter aku naik teksi nk g desa petaling tp tnya smua teksi smua xthu! aduh!! lps 2 ada hamba allah ni tolong bwk pi desa petaling serius giler! tp lama2 dia gelak2.. jd aku rsa biasa jer? hmm,,, lps 2 aku g doktor gigi bkn aku tp teman kak aku la.. lps jer kt dentist kami pi kt the mines.. eh! sblm 2 jmpa yatie kwn kak aku.. kami pi jln2 jer? lps 2 singgah kedai game.. beli cd nancy drew... lps 2 jln2 lagi lps 2 kami naik bot!! slmt aku x mabuk laut! klu x malu oh... tp ada spasang couple cina ni... dok gelak2 tgk aku!! celaka tol!!! tp aku senyap je xkn nk blasah dorg plak? kang msuk balai plak? hish xnk aku!!! smbung blk... tp sblm naik bot 2 bot rosak terpaksa kitorg tukar bot... mmg suey la msa pi KL 2!! adoi.... lps 2 tnggu makcik aku di mid valley best jgk kt mid valley besar pasaraya 2! huih!! mmg best la!!! mcm2 org aku nmpk... ha! lps 2 kitorg blk kt umah makcik aku... makcik aku dok tingkat 3 jer apartment kot? tingkat 3 kira atas sekali la... ada balkony!! wah!! best!! aku slalu lepak kt situ la... cari ilham.. haha lps 2 plak esk hantar madu kt jiran kak aku... cantik umah2 kt KL ni.. lps 2 kitorg cadang nk g KLCC plak? tp!!!!!!!!!!!! aku plak ada masalah!!!!!! aku muntah 12kali!!!! berak 9kali!!!!! ya..allah mmg seksa hnya allah yg thu!!! lps 2 aku pensan kt petronas kt bangi... aduh.. lps g doktor aku disyaki keracunan makanan... adoi... blk trus aku tido... esk uncle K dia bf makcik aku dia dtg mlawat tp masa 2 aku blur yela sakit perut! lemah bdn? esk jd kitorg nk blk umah naik bas tp bas plak rosak!!!! adoi!!! malang sungguh ari 2!!! geram aku... tp slmt ada sorg budak laki dia dok sembang dgn aku... ada member jgk la... lps 2 aku tukar bas aku dh la bawak beg besar!! ada buku gempak jer.. hahaha nk wat mcm mne aku ni obses buku gempak!! hahaha eh! msa blk bru aku tgk mama dn babah aku blk rsa sronok dn bersyukur aku slmt pergi dn pulang....................

42 ulasan:

[i]D{a} berkata...

abg nie mcm2 la jd...
mmg sejibik kancil masuk bandar...
hehehe

Honeyz berkata...

hehe dik.. KL tu mesia je pn.. ni kalau p oversea, ntah cmnela.. mesti lagi2 jakun jadinye. hehe. xdela, memain je. jgn amek serius lak ek.

naik bot tu, kat Mines Shopping Fair ek? rindu plak akak dgn bot tu. berkali2 gak dah naik bot kat situ.. tp last sekali pn dah agak lama. kalau x silap adela setahun yg sudah.

mines shopping fair tu x jauh mane pn dr umah akak. naik komuter, satu stesyen je pn dr kjg nk ke serdang. hehe. dulu mase akak sek, selalu gk p sane ngan kwn2 sekelas.. kebetulan sek pn dkt ngan stesen komuter. jdnya kalau kelas tmbhn hr sabtu tu, pas hbs, biasenye kitorg p jalan2 la jap (sesama pempuan jela) =D

mid valley? mm, bg org yg bukan warga KL, n first time dtg kl, mgknla sket teruja ngan keluasan mid yg de mcm2 kedai tu... tp kalau dh biase pi, rase biase je kot.hehe.akak mase matric UIA kat pj dulu, nk blk umah, dari matric tu naik cab ke mid, naik komuter kat mid. jdnye dh selalu sgt p mid tu. tp p skdr nk naik komuter nye pasal la. kalau x, x minatla p mid. hehe.

NICK IRFAN berkata...

ida=tau xpe dik org penang kata cempera... klu org KL xthu lak kata ape? terpinga-pinga kot? klu perak klu x salah dorg kata jakun...

NICK IRFAN berkata...

honeyz=mmg sy sokong sy jakun giler la... biasalah x pnh berjalan jauh? hehehe mcm2 dugaan semasa perjalanan kat sana tu.... heheh

ann frendly berkata...

adik ni anak manje nie...
berpisah kejap gn mak abah kejap aje dah rindu yer :)

teruk gak adik keracunan makanan sampai pengsan dan hospitalized...

NICK IRFAN berkata...

ann=anak manja? no komen... tp nk manja dgn sape lagi? mak je yg ada? hehe atok dh xde dh..... tu la mcm nk mati masa tu seksa btol..

Tanpa Nama berkata...

lalalaa

Tanpa Nama berkata...

halooooooooooooooooo

Tanpa Nama berkata...

jangan marah bro?

Tanpa Nama berkata...

apa khabar!!!!!!!!!!!!!!!

Tanpa Nama berkata...

kim slam kat awek ko! hahaaha

Tanpa Nama berkata...

ha! ko mkn ape td?

Tanpa Nama berkata...

alo malaysia brunei!!!!!!!1

Tanpa Nama berkata...

aku saja komen2 kejab?

Tanpa Nama berkata...

ko tgh wat pe?

Tanpa Nama berkata...

eh! no fon ko brapa? aku terdelete la bro...

Tanpa Nama berkata...

heloooo

Tanpa Nama berkata...

ni aku nazirul la.. jgn marah bro...

Tanpa Nama berkata...

ha! aku dh kapel dgn budak usm!!!

Tanpa Nama berkata...

yg aku kata ari tu.... ingat x?

Tanpa Nama berkata...

budak ipoh tu susah sikitlah........

Tanpa Nama berkata...

aku jalan2 kt blog ko kjab? hehee

Tanpa Nama berkata...

aku nak ambik top comentor!!! hahaha

Tanpa Nama berkata...

agak2 aku dapat x?>

Tanpa Nama berkata...

ko bagi hadiah ape?

Tanpa Nama berkata...

hadiah ape? bagi aku 300 ok x? hahahaa

Tanpa Nama berkata...

eh! silap 3000 la buat belanja kwin! hahahaha

Tanpa Nama berkata...

ko tgk kjab je ulasan ko dh byk! hahahaha

Tanpa Nama berkata...

jgn marah bro nick!

Tanpa Nama berkata...

ha! hujung bulan ni jom ronda kat QB???

Tanpa Nama berkata...

xpun lepak2 kt komtar?????

Tanpa Nama berkata...

tp klu aku bawak aweks aku xpe ker? jahahaahhaa

Tanpa Nama berkata...

ko xde awek ke bro??????????????

Tanpa Nama berkata...

tu la jual mahal sgt! hahhhaaa

Tanpa Nama berkata...

eh! ade no fon aweks2 x??

Tanpa Nama berkata...

lawa2 la follower pmpuan blog ko ni! haahaha

Tanpa Nama berkata...

ha! bulan 6 hafizi nk balik jom la ikut kami pi komtar............

Tanpa Nama berkata...

lepak2 kat sana sat........

Tanpa Nama berkata...

ha! hahahahahahhahaha

Tanpa Nama berkata...

ok la wei aku pun x thu nak tulis apa? blah lu.............

Tanpa Nama berkata...

aloalalala

Tanpa Nama berkata...

ok bro chow dulu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster