Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 7 Oktober 2011

OMPUTIH KELATE?

salam.. maaf kepada smua aku tak singgah blog korang aku sibuk sekarang banyak keje perlu disiapkan banyak tempahan perlu di hantar? aduh... walaupun letih! tapi syukur la rezeki tu datang takkan taknak ambik plak? hehe nampaknya aku tak boleh aktif seperti sebelum ni la jadi untuk menghiburkan korang dengarlah lagu "Bosey" tak percaya? tengok je la bawah ni.. layanzzz....!!!


video
aku sikit pun tak herennn... hahaha


P/S=terbaik la mamat mat salleh ni nyanyi! Bosey bosey bosey...huahua (aku setiap hari dengar tak jemu plak? best jugak dia ni nyanyi walaupun macam hancus je seni kata dia tapi sampai sekarang aku masih tak jumpa versi asal lagu ni macam mana? sapa orang kelantan cer citer)

30 ulasan:

::FAIZ FARISH:: berkata...

haha, cayala

Oasis berkata...

Lol.... Bosey kawe denga. Mung ni gok. Hahaha

dill berkata...

haha!

dill.

bighagenjo berkata...

sedap gak lagu ni,, apa tajuk lagu dia sebenarnya eh? aku macam nak donlod je. hehe

BENA berkata...

hahahaha. sengal nih!


cop! biasnes ape tuuuu . nak tahu leh ? heee ;)

Cik SHiNJU berkata...

hahaha... x boleh blah tol la...

Rtp Farra Arisha berkata...

curlasss gitu videonya..hiks hiks :))

Cik Jannah berkata...

awak !! ingat saya lagi?

Afzainizam berkata...

pergghhhhh lawak plakkk ....aku kalu kecek klate... mapuh kerah tak paham wehhh... la ni puas nok translate balik

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
skuter sanyang motor sym

Afzainizam berkata...

Ohhhh nasib baik mat saleh tu tak buat dikir rambung macam kumpulan kapila...

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
wiper silikon dan wiper kereta biasa

Cheqna berkata...

wahh..bzness apa ni dik sampai bz amat?..anyway, all the best..semoga berjaya! :-)

Afzainizam berkata...

Kawe nok dengar dia kecek klate... handal lahhh sehabok kawe dok paham langsung.. putar semula video tu berkali-kali

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
tip cara mudah bersihkan seat kereta

lilydamia berkata...

hahahah comellll

Afzainizam berkata...

Selalu aku menengok video Paku Pakis

kat you tube versi melayu best

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
jamming show Volume 10

Iznie berkata...

HAHA.....lawak2... hehe

princess ain ♥ berkata...

haha.style lh.sdap gak lagu ni. =)

Tanpa Nama berkata...

lagu ny serabut weh..

ayie berkata...

hahahhaha..lawak gila...best la steady je

ayie berkata...

hahahhaha..lawak gila...best la steady je

zaty luvlianncezzz berkata...

ow ! hahahah. da tgok dh

Jum hayati di sini (^o^)
bila izrail datang memanggil

NUke_Rude berkata...

hahahah. ini nice.

chemay berkata...

ehh lagu ori dia.
video diaa.
euwwwww.
jangan lah tengokkk.
-.-

Tanpa Nama berkata...

ni link lagu nya

http://www.youtube.com/watch?v=FLN40r_ym6c

Tanpa Nama berkata...

ni link lagu nya

http://www.youtube.com/watch?v=FLN40r_ym6c

Nurul Norshafika berkata...

best jugak lagu ni hmm...

Model Busana Muslim berkata...

artikel tulisan yang baik,,nice post slam kenal

mas berkata...

wakakakakak....dasyat

sabry oppa berkata...

nice ") nice ") like :) like :)

http://shaberry92.blogspot.com/
http://sabryoppa.blogspot.com/

singgah blog sabry oppa okey..

NARDtheNERD berkata...

adik.
rinduuuuuuuuuuuuu
:)

ilovekampungku berkata...

hehehehe


xper..teruskan buat tempahan itu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster