Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Rabu, 10 Mac 2010

TAGGED

aku di tag oleh kawan sekola aku NAZIRUL tak sangke dia ada blog? hehe tapi kalau korang klik nama dia pun takleh masuk jugak blog dia sebab blog dia blog
private kot? hanya orang tertentu boleh masuk,aku kawan dia jadi boleh masuklah blog dia boleh tahan la? ni tag dia..



1.anda seorang yang bagaimana? kelakar? pendiam? ceria? atau banyak cakap?
aku pendiam di alam realiti tapi alam maya ni kelakar kot? hahaha..

2.adakah anda memiliki spesial gf/bf?
takde pun...

3.apa ucapan anda kepada semua follower perempuan blog anda?
ada sapa nak skandal dengan saya? i'm single and available..

4.ucapan kepada follower lelaki?
korang tak nak ngorat ke follower perempuan blog aku ni? semua lawa-lawa tu... hehe

5.apakah perkara yang boleh buat anda menitiskan air mata?
potong bawang..

6.bila anda keluar bersiar-siar bagaimana penampilan anda? adakah anda akan bergaya sepenuhnya?
aku tak reti bergaya apa yang boleh pakai aku layan...

7.anda teringin mempunyai wajah seperti siapa?
aku suka muka macam Ji Hou (boy over flower) kalau aku muka macam dia memang aku akan jadi playboy! haha

8.apakah mimpi paling menyeronokan dalam hidup anda?
aku mimpi aku balik ke zaman sekolah! best oh...

9.mimpi paling menakutkan
aku kena kejar hantu! semua hantu-hantu dalam cerita aku plak tu!! lepas tu drakula plak gigit aku! bila bangun tido sakit tengkuk aku.. memang menyeramkan sebab tu aku berhenti seketika cerita hantu tu.. kalau korang nak tahu kenapa siri 5 takde?

10.apakah perkara yang anda kesal di zaman sekola jika anda ke zaman lampau anda ingn mengubahnya?
aku buat cikgu aizamin kecewa sampai nangis dia.. kalau boleh ke zaman lampau nak minta maaf banyak-banyak kat cikgu! sory cikgu!

11.apakah perkara paling mengembirakan hati anda sepanjang 2010 ni?
2010? aku dapat ramai kawan di alam maya (blog) thnkz semua!!!

12.antara form1 sampai form 5 semasa berapa di form berapa anda begitu gembira sekali?
hmm..form5 kot? masa tu semua budak perempuan junior kata "abg hensemlah" hmm...mungkin sebab masa tu aku cukur misai dan jambang cikgu suruh? nampak hensem kot? sekarang tak! aku simpan balik? serius... aku suka ada jambang dan misai...

13.apa makanan kesukaan anda?
nasi kandaq tiada yang lain makanan sehebat nasi kandaq...

14.apakah nama anda dalam I.C anda?
er... er.. apa punya soalan tag plak ni? no komen..

15.ada mempunyai berapa adik beradik?
aku ada 2org je aku bongsu...

16.dalam adik beradik anda? anda rapat dengan siapa?
aku rapat dengan kakak aku lagipun aku 2 beradik jer...

17.apakah pandangan anda tentang orang yang tag anda ni tentang blognya?
blog NAZIRUL? haha wei.. apesal ko private kan blog ko macam mana orang nak tengok apa ko tulis?

18.siapakah orang yang anda teringin berjumpa tapi tak dapat jumpa lagi?
semua follower aku!!! haha

19.anda pernah mandi sungai?
pernah masa kecik dulu la..

20.apa ucapan anda selepas di tag menjawab 20 soalan?
20 sikit sangat la takde banyak lagi ker?? lain kali tag la 50 soalan sekali....



=tag ni hendaklah diberi kepada semua follower blog anda tiada pengecualian
=



P/S=SELAMAT AKU TAK PAYAH NAK LETAK NAMA SORANG-SORANG SEBAB SEMUA KENA JAWAB TAPI TERPULANGLAH NAK JAWAB KER TAK? SEBAB BANYAK SOALAN TAG DIA TANYA....

50 ulasan:

~yna_kawaii~ berkata...

1,3,4,5-LUCU!hahah
9-??????..sila basuh kaki sblm masok tdo ya???huhuhu

Billet-DOux berkata...

sok bilet wat ya.. ehehe..

iyllienaz berkata...

haha..potong bawang boleh nangis..hehe

Amirah Rashid berkata...

betul ke xde gf?
blh la nk isi borang en?
haha
jkjk :D

zulkbo berkata...

salam irfan..
tag mengetag awak yek
jangan tag saya..tak reti nak menjawabnya..he he..

annfrendly berkata...

wah...
abg hensem ye...
camtu cukurlah misai gan jambang...

patutlah adik manja gan keluarga...
bongsu rupanya.. samalah kita dik..

adik 1 day kite jumpe yer :)

annfrendly berkata...

eh.. lupa nak cakap..
akak doakan kesihatan ayah adik pulih seperti sediakala :)
akak tak kisah pun pasal hadiah tu..
kalau tak bagi pun takpe taw...
janji adik jangan berhenti dari berblog... sebab akak suke bace blog adik... best woo..
org penang cakap "sempoi Wooo"

nand nasyari berkata...

eleleee...nk pomot la tu yg dye single lg..ces..hahah ;D

Cik Ecah berkata...

alamak dah terfollow nak terkene buat jugak ke tag ni ehehehe

NARDtheNERD berkata...

wahhh~..
org panggil abang ensem ye dulu..
ececeh~..
hehe~

YanTzYanTtiE berkata...

disini ke akak di tag?
:p

.cikfasya.(◕‿◕✿) berkata...

nk jwb jgk la..tp nk tgu pas test..hehe~

✿ shuhada berkata...

tumpang tanya pak, ceq baru taksat jd follower nak kena jawab soklan gak ke?

hahaha.. berani2 lg wat cite hantu...

cikwanik berkata...

tambah g satu kawan..

slamat kenal..
*-*

FIKA berkata...

suke no 3 dan 6....hehehe...

hye irfan

ice juliette berkata...

same la.....
tika pon adeq bradeq 2 owg je..
n tika pon ank bongsu... huhuu
ats tika lak abg...

Alimaz-Kembara Terasing berkata...

saya suka lelali bermisai dan berjambang atau janggut....heheheh my hubby juga ada semua tu....

mas berkata...

single??nk ngorat bleh???

miss lolly a.k.a luvfareda berkata...

tak.......

tak baceeeeeee pom. s0 xjawab p0m xpe kan. agagagaa

hananorisa berkata...

nak tahu tips supaya tak nangis masa potong bawang?

senang je...
klu nk potong bawang dalam kuantiti yg banyak..
cuba nik tikam pisau kat sebutir bawang yg nik tak nak guna..then, lepas tu gerenti tak pedih mata...tp ingat bila pisau tu nik tarik balik...gerenti nik nangis punya..

tak caya?
cayalah sbb Hana dah pernah cuba dh..
hehehe...

Mr.Z berkata...

haha,sempat promote diri single lagi tuhh.. :P

hans berkata...

sorry aku xsuka wat tag
lagipun masa xsempat la
eh,entry tag ko nih lucu
hehehe

NICK IRFAN berkata...

YNA KAWAI=thnkz! hehehe

NICK IRFAN berkata...

bileet=hehhe thnkz!

NICK IRFAN berkata...

iylienaz=yup! sedih sbb kena potong bawang... hehe

NICK IRFAN berkata...

amrah=ha! isi la! hntr guna pos laju nnt lambat kang org lain dpt sy? hahaah

NICK IRFAN berkata...

zulkbo=ni x paksa pun sape2 boleh jwb... hehe

NICK IRFAN berkata...

ann=sy ske jambang ni sbb simbol kelakian? heheh eh! akak anak bongsu gak ker? hrp2 dpt jmpe...

NICK IRFAN berkata...

ann=thnkz kak!!! blog akak pun best jgk! sy ske... thnkz jgk doakan ayah sy amin...

NICK IRFAN berkata...

nand=sekali sekala kak? xkn jeles kot? hahaha

NICK IRFAN berkata...

cik esah=tak paksa nk buat ke x xpe...

NICK IRFAN berkata...

nardnerd=tah la dorg ni buta kot bkn nye nsem pun...

NICK IRFAN berkata...

yantzyantie=yup! hehehe

NICK IRFAN berkata...

cik fasha=xpe bila2 pun boleh jwb... hehe

NICK IRFAN berkata...

shuhada=x paksa nk buat ke x xpe... tu la pasal kak ambik habuan saya mimpi hantu tu!

NICK IRFAN berkata...

cikwanik=nice to meet u....

NICK IRFAN berkata...

fika=thnkz! hai!

NICK IRFAN berkata...

ice=eh! sama ade jodohlah nmpknye kita yer.... hahhahaa

NICK IRFAN berkata...

almaz=ni pmpuan ker? la.. ingatkan lelaki td...

NICK IRFAN berkata...

mas=ngorat cpt2 nnt org ngorat sy dulu hbis mas... melapas? hehe

NICK IRFAN berkata...

miss lolly-tp singgah kan? hehe

NICK IRFAN berkata...

hananorisa=mne url blog awk sy xdpt nk komen balik? ape2 pun thnkz tips tu...

NICK IRFAN berkata...

mr z=sekali sekala bro... hahaha

NICK IRFAN berkata...

hans=tag ni xde paksaan nk jwb xpe x jwb pun xpe..

mas berkata...

ok lah..nak ngorat ni,nt melepas rugi plakkan??hehehe..

"hii nick pe kabor??chat?nk no phone bleh?"

hehehe..jgn mrah erk..melawak jewk

para berkata...

nick..tag mengetag dah siap..harap dpt tunjuk ajar.

ice juliette berkata...

yup.. mmg ade jodo.. huhu.. >,<

NICK IRFAN berkata...

mas=la bru nk tulis no fon tgk2 mas kata melawak jd xjd nk kaslah.. tgk? kan dh melepas? hahaha

NICK IRFAN berkata...

ice juliet=ade jodoh! bestnyer... hehehe

NICK IRFAN berkata...

para =aku dh jwb kat blog ko bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster