Thankz kepada semua yang follow aku nanti aku follow korang balik..

Jumaat, 7 Oktober 2011

OMPUTIH KELATE?

salam.. maaf kepada smua aku tak singgah blog korang aku sibuk sekarang banyak keje perlu disiapkan banyak tempahan perlu di hantar? aduh... walaupun letih! tapi syukur la rezeki tu datang takkan taknak ambik plak? hehe nampaknya aku tak boleh aktif seperti sebelum ni la jadi untuk menghiburkan korang dengarlah lagu "Bosey" tak percaya? tengok je la bawah ni.. layanzzz....!!!


video
aku sikit pun tak herennn... hahaha


P/S=terbaik la mamat mat salleh ni nyanyi! Bosey bosey bosey...huahua (aku setiap hari dengar tak jemu plak? best jugak dia ni nyanyi walaupun macam hancus je seni kata dia tapi sampai sekarang aku masih tak jumpa versi asal lagu ni macam mana? sapa orang kelantan cer citer)

Isnin, 3 Oktober 2011

LAGU DOUBLE MEANING KE NI? HAHAHA

Salam... aku letak video lagi ni kawan aku baru bagi tadi dia kata lagu ni best? aku pun dengar la... mula-mula aku pikir lain bila dengar lagu ni betol ke apa yang aku fikirkan ni? hahahaha tapi bila aku tanya kawan aku dia kata dengar lagu ni jangan pikir bukan-bukan pikir positif je... hehehe


lagu LEMBU ke atau?
video

BETIK ke atau?
video

BUKIT BERKEMBAR ke atau?
video

BATANG BERJUNTAI ke atau?
video

first aku dengar lagu terus aku kata Allahuakbar! biar betik! sebab aku pikir lain je lagu ni? tapi kawan aku explain lagu Bukit berkembar pasal alam semulajadi,lembu pasal lembu ternakan,betik pasal tanaman? dan batang berjuntai tu kisah nama tempat? eh! wujud ke nama tempat macam ni? allahualam kawan aku yang kata la aku bab-bab nama tempat ni lemah sikit...


P/S=ada banyak lagi lagu ni kat youtube korang dengar la sendiri hahaha (tapi aku rasa penyanyi ni orang cina sebab sebutan macam pelat je? entahlah korang rasa?)

Ahad, 2 Oktober 2011

MANUSIA ROBOT!

Salam... sebulan aku menghilang sekarang timbul balik? hehe setiap sebulan mesti aku takde kan? kalau ada yang perasan la? ha! macam biasa la aku aku menghilang pun sebab aktif buat bussines sebab tu berhenti sebulan,sekarang aku aktif balik blog bukan bermakna aku berhenti dengan bussines aku tu? ish! mana boleh berhenti bussines pun sekarang tengah masyuk (6 bulan buat bussiness dapat beli pc dengan duit sendiri! syukur) tapi disebabkan aku sayang blog ni jadi aku update balik.. hehe

ha! entry aku kali ni macam biasa jugak video je la? hahaha korang tengok je la nanti aku buat entry bertulis dengan gambar plak? minggu ni takde masa lagi (sebab banyak aku terima tempahan belum lagi dapat disiapkan sibuk sikit)... huhu


video hari ni "human Robotic! super awesome!"
video


ni versi lain plak memang hebat la dorang ni background muzik pun best...

video

P/S=lepas ni tak tahu nak letak entry apa? tengok je la macam mana nanti... (asyik sibuk je aku semenjak join bussines ni mengalahkan orang keje pejabat? hahaha harap-harap aku dapat jadi kaya! amin...)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Magical Template" designed by Blogger Buster